Gülperi 23.bölümde neler olacak?

Gülperi 23.bölümde neler olacak?
Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Gülperi ile Kadir evlendiklerini anladıklarını zannederek açıklama yapmak için oraya giderler. Fakat Hasan ve Artemis aşklarını itiraf edince evliliklerine saklamaya devam etmek zorunda kalırlar.İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Gülperi ile Kadir evlenirler. Fakat bunu çocuklarına söyleyecekleri zamana kadar saklama kararı alırlar. Bu arada Hasan babasının Kadir'in arabasını bozdurduğunu Eyüp'ten öğrenir. Annesini arayarak karakola şikâyet etmeye gittiğini söyler. Artemis ise annesini hastaneye kaldırır ve babasını arar. Gülperi ile Kadir nikâh salonundan ayrı ayrı çocuklarının yanına gitmek zorunda kalırlar. Artemis babasının telefonuna bakmadığı için ona kırgındır. Şeyma arkadaşının yardımıyla planladığı bu saldırı sayesinde Kadir'in evine yerleşir. Gülperi bunu görür Kadir'le tartışır fakat Şeyma'nın güvenli bir sitede yer bulana kadar orada kalmasına ikna olur. Hasan'ın şikâyetiyle polis Eyüp'ün peşine düşer. Eyüp Gülperi’nin evine gelir. Bedriye ve Can’ı alarak onunla kaçmasını ister. Gülperi buna karşı çıkar. Eyüp onu silahla tehdit eder. Can gizlice Kadir'e haber verir. Kadir polise haber vererek Gülper’in evine gelir. Tam Eyüp Kadiri vuracakken polis tarafından etkisiz hale getirilir. Eyüp tutuklu olarak yaralı olduğu için hastaneye kaldırılır. Bu arada Hasan Seyit'in öldüğünden habersiz hastaneye Gökhan'ın yanına gider. Gökhan ona babasının Seyit olduğunu Söylemediği için tepki gösterir. Hasan Gökhan'a babasına bunu kimin yaptığını bulacağını söyler. Hasan ve Bedriye Seyit'in ölümü ile ilgili babasından bilgi almak için hastaneye giderler. Eyüp tartıştıklarını Bu sırada Seyit'in düşerek kafasını vurduğunu Onlara söyler. Hasan Bu gerçeği Gökhan'a söyleyemez. Seyit'in cenazesinde Bedriye Hasan ve Artemis’i samimi bir şekilde görür. Bunu Gülperi ve Kadir'e söyleyeceğini tahmin eden Hasan ve Artemis onları bu konuyu konuşmak için bir kafeye çağırırlar. Gülperi ile Kadir evlendiklerini anladıklarını zannederek açıklama yapmak için oraya giderler. Fakat Hasan ve Artemis aşklarını itiraf edince evliliklerine saklamaya devam etmek zorunda kalırlar.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Can’ı gizlice dinleyen ve Kadir ile Gülperi’nin evlendiğini öğrenen Artemis’in büyük bir şok yaşadığı tanıtımda Gülperi, “Çok erken karar verdik Kadir!” sözleriyle yaşadığı pişmanlığı dile getiriyor. Gülperi ile Kadir’in evliliğinin biteceğini öğrenen Can büyük bir öfkeyle soluğu Kadir’in yanında alırken, Şeyma hain planlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Kadir ve Gülperi’nin düğün fotoğraflarını gören ve yakınlaştığı anlara şahit olan Artemis’in neler yapacağı merakla bekleniyor.

Hasan ve Artemis’in birlikteliğini öğrenen Kadir’in tepkisiyle herkesi şaşırttığı, Gökhan ve Hasan’ın hesaplaştığı tanıtımda Selen, Artemis’e “Savaş daha yeni başlıyor!” sözleriyle meydan okuyor. Çocuklar, Kadir ve Gülperi arasında olanları öğrenmeye çalışırken, Hasan’ın bulduğu belge tüm dengeleri değiştireceğe benziyor. Eyüp’ün sinir krizi geçirdiği anlar dikkat çekerken, yere yığılan Artemis’e neler olacağı merakla bekleniyor.

GÜLPERİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü ile ne zaman yayınlanacak? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Gülperi yeni bölümü ile bu akşam dizi severlerle buluşacak.