Gülperi 24 bölümde neler olacak?

Gülperi 24 bölümde neler olacak?
Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Artemis Gülperi ile Kadir'in düğün resimlerini bilgisayarda bulmuştur bunun için annesi ile Kadir'in tekrar evlenmesini isteyerek hastalığını kullanır. İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Artemis ve Hasan'ın aşklarını açıklamaları karşısında Gülperi ve Kadir şok geçirirler. Fakat kendi sırları daha büyük olduğundan onların ilişkisini kabul etmek zorunda kalırlar. Bir süre daha evliliklerini gizleme kararı alırlar. Gülperi bunun hiç de kolay olmayacağının farkındadır eve geldiğinde iş yerinin de kapandığını öğrenir. Arkadaşıyla konuşmalarını duyan Can Kadir'in sözünü tutmadığını zannederek Kadir'e tepki gösterir. Gülperi Can’ı bir süre daha sırlarını saklamaya ikna eder. Bu arada Gökhan Hasan'ın babasının Seyit'i öldürdüğünü saklamasını hazmedemez. Artemis ile Hasan'ın katıldıkları doğum gününe gelir. Hasan'la tartışırlar Gökhan Hasan'ı döver kardeşlik ilişkilerinin bittiğini söyler. Artemis’in arkadaşları Hasan'ı aşağılayarak tepki gösterir. Hasan Artemis’e layık olmadığını düşünerek ondan ayrılmak ister. Fakat Artemis bunu kabul etmez. Hasan tekrar okula dönme kararı alır. Bunu annesi ile paylaşır Gülperi çok sevinir fakat okul evrakları için nüfus kayıt örneği almak zorundadır. Nüfusta evli olarak gözüktüğü için bunu halletmesini Kadir'den ister. Bu gizli evliliği devam edemeyeceğini Kadir'e söyleyen Gülperi arasında tartışma çıkar. Kadir Hasan'ı Artemis’in okuluna kayıt ettirir. Hasan okulun paralı olduğu için kabul etmese de Kadir ona bir arkadaşının burs verdiğini söyleyerek ikna eder. Şeyma ise planlarına devam eder. Herkese iyi davranarak değiştiğini kanıtlamaya çalışır. Bu arada Eyüp hastanede sinir krizi geçirir bir süre tedavi olmak için ruh sağlığı hastanesine sevk edilir. Bedriye ise Gökhan'la tartışarak ilişkilerine son verir. Yurt dışına gidip okumak için sınav parasını bulamaz halasından yardım ister. Fakat olumsuz cevap alır. Yolda bulduğu bir bilekliği kuyumcuda bozdurarak sınav parasını yatırır. Kadir Şeyma'ya saldıran kişinin peşine düşerek araştırmaya başlar. Artemis’in bu stresli olaylar karşısında hastalığı ilerler. Fenalaşarak hastaneye kaldırılır Kadir ile Şeyma'ya doktor Artemis’İn bulimia olduğunu söyler. Artemis Gülperi ile Kadir'in düğün resimlerini bilgisayarda bulmuştur bunun için annesi ile Kadir'in tekrar evlenmesini isteyerek hastalığını kullanır. Kayıt yaptırmak için evraklarını arayan Hasan evde Gülperi'nin evli olduğunu gösteren nüfus kayıt örneğini bulur.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Anne ve babasının evlenmesini isteyen Artemis’in konuşmalarını duyan Gülperi’nin darmadağın olduğu tanıtımda, Can’ı hastaneye götüren Hasan ve Bedriye’nin başında annelerinin olmaması doktorun dikkatini çekiyor. Gülperi ve Kadir’in evlendiğini öğrenen ve öfkeden deliye dönen Hasan’ın, “Oğlum deme bana. Senin tek kıymetlin Kadir’miş. Git kocana git!” sözleri Gülperi’nin kalbine bir bıçak gibi saplanırken, Gülperi’den vazgeçmeyen Kadir, “Ancak gerçekler hepimizi iyileştirebilir Gülperi. Biz beraber olursak her şeyin üstesinden gelir Gülperi ve Kadir'in evlendiğini öğrenen çocuklar ailelerine adeta isyan edecekler. Tanıtımda Hasan ve Artemis'in anne ve babalarına karşı geldiği tansiyonu yüksek sahneler büyük merak uyandırdı. Tanıtımda Kadir'in kızı Artemis ve Gülperi'nin çocukları Hasan, Bedriye ve Can'ın bir araya gelerek ailelerine cephe alması da dikkatleri çekti.

Ailelerine adeta savaş açan çocuklarının karşısında yeni bir sınav verecek olan Gülperi ve Kadir'in evlilikleri için alacakları karar yeni bölümde ekrana gelecek.

GÜLPERİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü ile ne zaman yayınlanacak? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Gülperi yeni bölümü ile bu akşam dizi severlerle buluşacak.