Günlerden bir gün Rasim Öztekin’i polis çevirir. Ehliyet, ruhsat derken Rasim Öztekin polise bakıp donakalır

Günlerden bir gün Rasim Öztekin’i polis çevirir. Ehliyet, ruhsat derken Rasim Öztekin polise bakıp donakalır
Rasim Öztekin’in vefatı sonrası Ayvalık’a giderken başından geçen olayı anlattığı video tekrar gündem oldu. Videoda Öztekin, yolda canı çok şeker çekmesine rağmen zaman kaybetmemek için benzinlikte durmadığını ifade eden sanatçı, polis çevirmesinde ise polis haftası nedeniyle polislerin kendisine şeker ikram ettiğini aktarıyor.

Rasim Öztekin’in yıllar evvel Ayvalık’a giderken başından geçen bir olayı paylaştığı video sanatçının vefatı sonrası tekrar gündeme geldi.

Tek başına Ayvalık’a giderken canının şeker çektiğini ifade eden Öztekin, benzin istasyonuna her geldiğinde kendisini bir sonrası benzinlikte dururum diyerek kandırdığını aktarıyor. Zaman kaybetmemek için bu şekilde davrandığını belirten sanatçı bir süre sonra polis çevirmesine takılıyor.

Benzincide kaybetmek istemediği zamanı polis çevirmesinde kaybedeceğini düşündüğünü belirten Öztekin’e polisler Polis Haftası nedeniyle şeker ikram ediyor. Bu olay karşısında son derece şaşıran Öztekin, “Şeker kutusundan bir avuç şeker aldım. Çok teşekkür ediyorum dedim. Yolda bir polisin size şeker tutacağı hiç aklınıza gelir mi?” diyor.

İlgili Haberler