Hadi ipucu 16 Aralık: Uçağınız Schiphol Havalimanı'na iniyorsa nereye gidiyorsunuz?

Hadi ipucu 16 Aralık: Uçağınız Schiphol Havalimanı'na iniyorsa nereye gidiyorsunuz?
Canlı Bilgi Yarışması Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabından, Uçağınız Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkıp Schiphol Havalimanı'na iniyorsa nereden nereye gidiyorsunuzdur? diye sordu.

Büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen 16 Aralık Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi bugünkü sorusunun cevabını Instagram'dan, Seyahat tutkunlarının hikayelerinde anlatacakları yüzlerce yer olsa da hepsi havaalanlarında başlar. Bazen sıcacık bir boyoz eşliğinde uçak beklenir, bazen de yolculuğun yprgunluğu stroopwafel ve kahve ile atılır. Seyyah hadiciler ipucumuzun nereden geleceğini tahmin etti bile. Uçağınız Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkıp Schiphol Havalimanı'na iniyorsa nereden nereye gidiyorsunuzdur? diye sordu. Hadi bu akşam SunExpress sponsorluğunda yarışmacılarına 20.000 TL değerindeki para ödülü sunuyor. Yarışma saat 20.30'da yayınlanacak. Tüm soruları doğru bilenler arasında ise para ödülü bölüştürülecek.

HADİ İPUCU CEVABI

16 Aralık Hadi İpucu Cevabı: İzmir'den Amsterdam'a

hadi-ipucu-cevabi.png
HADİ İPUCU SORUSU: SCHİPHOL HAVALİMANI NEREDE

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da yer alan ve Avrupa'nın ve dünyanın en yoğun yolcu trafiğine ve uçuş yoğunluğuna sahip havaalanlarından birisi olarak ön plana çıkan Amsterdam Havaalanı (AMS) Amsterdam şehir merkezinin güney batısında, şehre yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta ve yarım saatlik mesafede bulunuyor. Dünyanın pek çok yerinden farklı hava yolu şirketlerinin uçaklarının gün içerisinde yoğun bir şekilde iniş ve kalkış gerçekleştirmesi ile oldukça hareketli bir havaalanı olan Amsterdam Schiphol Havalimanı (AMS) bu büyük yolcu potansiyeline uluslararası standartlarda hizmet verecek nitelikleri taşıyor. Bu nitelikler çerçevesinde Amsterdam Schiphol Havalimanı (AMS) hem güvenlik geçişi öncesinde hem de sonrasında havaaalanında geçirecekleri zamanı en keyifli ve rahat şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla yolcularına birçok farklı imkan sunuyor. Giyim, aksesuar, kozmetik, parfüm, çikolata, oyuncak, elektronik gibi birçok farklı kategoride ünlü markaların mağazalarıyla dolu alışveriş alanları; lounge alternatifleri; birbirinden farklı lezzetler sunan cafe ve restoranlar; bebek bakım üniteleri ve hatta sergi salonu ve kütüphane gibi kullanım alanları, havaalanının uluslararası standartta hizmet kalitesinin belirginlik kazandığı imkanlar arasında yer alıyor.

16 Aralık Hadi joker kodu tükenmiştir.