Haftanın kazandıracak kuponu burada. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Haftanın kazandıracak kuponu burada. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Sizlerden gelen mesajlar doğrultusunda tahminlerimin çoğunu Türkiye Süper Ligi maçlarına yaptım. Bu hafta ben Süper Lig'de beraberlik sayısının fazla olacağını düşünüyorum. Bu benim görüşüm. Umarım sizin görüşleriniz kuponlarınıza yansır. 

Süper Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanacak. Bu heyecan kasırgası Gaziantepspor-Beşiktaş maçıyla start almıştı. Diğer karşılaşmalarla da devam edecek

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

En iyi tahmin sizin tahminizdir diyerek sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşmaya geçiyorum. 

Fenerbahçe-Konyaspor (Tahmin: 0 - Oran: 4.00)

Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, bu hafta sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Sonuca takım oyunu ile değil, bireysel yeteneği olan futbolcularıyla giden Fenerbahçe, son 4 maçında 12 puanı hanesine yazdırdı. Futbol olarak taraftarını mutlu etmese de, sonuç olarak gönülleri kazandı. 

Konyaspor ise son 2 maçında puan alamadı. Bu maçta puan almaları büyük başarı olacaktır. Ben bu maçta Konyaspor'un 90 dakika sonunda puan alacağını tahmin ediyorum. Çünkü Konyaspor'un ilk hedefi defansı kalabalık tutup, gol yememek olacaktır. (Tahmin: 0- Oran: 4.00)

Yeni Malatya-Denizlispor (Tahmin: 1 - Oran: 1.80)

Sahasında oynadığı 3 maçın 2'sini kazanıp, birinde berabere kalan Yeni Malatyaspor, bu hafta Denizlispor'u konuk edecek. Denizlispor deplasmanda oynadığı 3 maçın 2'sini kaybedip birinde sahadan 3 puanla ayrıldı.

Denizlispor'da defansın bel kemiği Mustafa Yumlu yok. Yerine Oğuz oynayacak. Oğuz'un maç eksikliği kendini fazlasıyla belli ediyor. Bu maçta gülen tarafın Y. Malatyaspor olacağını düşünüyorum. (Tahmin: 1- Oran: 1.80)

Başakşehir-Gençlerbirliği (Tahmin: 0 - Oran: 4.00)

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazarak İstanbul'da Man. United'i hafta arasında devirdi. Bu maçta Başakşehir varını yoğunu sahaya koydu. Futbolcular çok yoruldu. Bu maçı oynamamış olsalar banko Başakşehir kazanır derdim ama diyemiyorum. 

Gençlerbirliği ise, 3 deplasman maçının 2'sinden sahadan yenik ayrıldı. Gençlerbirliği Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir galibiyete imza atan Başakşehir'den puan alarak havaya girmek isteyecektir. Bunu da Başakşehir'in yorgunluğu ile elde edeceklerine inanıyorum. Tahminim beraberlik. (Tahmin: 0 - Oran: 4.00)

Sivasspor-Galatasaray (Tahmin: 0 - Oran: 3.25)

Sivasspor evindeki 3 maçın 2'sini kaybedip, 1'inde berabere kaldı. Sivasspor oyunu öyle ya da böyle hükmediyor ama orta sahası formda değil. Defansı ise evlere şenlik.

Galatasaray ise deplasmanda oynadığı 3 maçın 2'sini kazandı, birini kaybetti. Bu maçta dengelerin değişeceğini düşünmüyorum. Tahminim beraberlik. (Tahmin: 0 - Oran: 3.25)

Barcelona-Real Betis (Tahmin: H1 - Oran: 1.80)

Barcelona ligde son 4 maçını kazanamadı. 2'sini kaybetti, 2'sinde de berabere kaldı. Barcelona 6 maçta topladığı 8 puanla 12. sırada yer alıyor. Ben bu hafta çok farklı bir Barcelona izleyeceğimizi düşünüyorum. 

Real Betis ise 8 maçta topladığı 12 puanla ligde 7. sırada. Bu hafta ise son haftalarda hüsranları oynayan Barcelona'ya konuk olacak. Bu maçta ben Barcelona'nın farklı bir galibiyete imza atacağını düşünüyorum. Tahminim maçı handikaplı Barcelona'nın kazanacağı yönünde. (Tahmin: H1-Oran: 1.80)

Toplam oran: 168.48 Oranlar değişiklik gösterebilir.