Hakan Hatipoğlu'ndan Fazıl Say'a cevap

Hakan Hatipoğlu'ndan Fazıl Say'a cevap
'Var Mısın Yok Musun' yarışmasıyla ismi duyulan ve ardından Survivor ile ünlenen Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın paylaşımına yaptığı yoruma karşılık, "Siz ne işle uğraşıyorsunuz?" diyen sanatçıya cevap verdi.

Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın kendisine 'Siz ne işle uğraşıyorsunuz' sözüne karşılık Instagram hesabından cevap verdi. Hatipoğlu ünlü piyanistin kendisini 2 yıldır takip ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı.

"BİR CÜMLE İLE HAFİFE ALINMASIN"

İlk olarak bu cümle ile sosyal medyada bende insanların din, siyaset, spor gibi konularda ne kadar kolay linç edildiğini belirtmek istedim. Buna açıklık getireyim.

Fazıl Bey'in bu soruyı normalce sorduğunu düşünsem (ki düşünmüyorum) o zaman beni 2 yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki derim. En azından 2 yılda hakkımda bir bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise, bir reality showa katıldık diye okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş (her şey survivor değil) böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın.

"BELKİ DÜNYACA ÜNLÜ BİR SANATÇI DEĞİLİM AMA İNSANIM"

Hatipoğlu Fazıl Say'ın bir hareketine şahit olduğu anısını da takipçileri ile paylaştı; "Alaçatı'da bir tanıdığının yazın hayranı olduğu Fazıl Say ile fotoğraf çekilmek istediğini, ancak Say'ın yüzüne bile bakmadan bu talebi reddettiğini anlatan Hatipoğlu, "Belki dünyaca ünlü bir sanatçı değilim ama insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır, bilen bilir. Bu dünyaya güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor" dedi.
hakan-004.jpg

İlgili Haberler