Hakan Şeref Olgun İYİ Parti'ye katıldı. Rozetini Meral Akşener taktı

Hakan Şeref Olgun İYİ Parti'ye katıldı. Rozetini Meral Akşener taktı
İYİ Parti grup toplantısında bugün de gelenek değişmedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşması öncesinde partiye katılanların rozetlerini bizzat kendisi taktı. Partinin yeni üyelerinden biri de Anavatan Partisi'nde yıllarca siyaset yapmış olan Avukat Hakan Şeref Olgun oldu.

İYİ Parti’de gelenek bu hafta da değişmedi. Genel Başkan Meral Akşener’in konuşması öncesi, partiye katılanlar tek tek kürsüye çağrılarak tanıtıldı. Partinin yeni üyelerinden birisi de Anavatan Partisi’nde yıllarca siyasete emek veren avukat Hakan Şeref Olgun’du. Kürsüye ilk Olgun geldi. Olgun''un rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, rozetini taktı.

Türkiye Partisi Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanlığı görevinde de bulunan Olgun, İYİ Parti ile aktif siyasete geri döndü. Olgun ve diğer partiye katılanlar, rozet takma merasimi sonrası Genel Başkan Akşener’in yanında toplandı. Hatıra fotoğrafı çekildi.

HAKAN ŞEREF OLGUN KİMDİR?

Hakan Şeref Olgun, 5 Mayıs 1965 tarihinde Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Çay’da Liseyi Konya’da Veteriner Sağlık Teknisyenleri Meslek Lisesi’nde yatılı olarak okudu.1983 yılı ÖSYM sınavlarında A.Ü.Hukuk Fakültesini kazandı ve aynı yıl memuriyete de başladı. 1984-1988 yılları arası Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ankara İli, Çubuk, Elmadağ ve Mamak İlçelerinde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak görev yaptı. 1988 yılından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 1990 yılında Serbest Avukatlığa başladı. 1993 tarihinde Anavatan Partisine üye oldu. 1994 Mahalli seçimlerimde İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildi.

Aynı yıl Anavatan Partisi Çay İlçe Başkanlığı’na seçilmiş olup bu görevi, adaylık nedeni ile ayrılmalar dışında 2002 seçimlerine kadar devam etmişti. Dört dönem Genel Kurulu Delegesi seçilmiş olup, 2002 Genel Seçimlerinden sonraki, Büyük Kongrede Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Adayı oldu. Bu kongrede parti İl ve İlçe Başkanları içerisinde en çok oyu alan adaylarından birisi olup, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu 6.yedek üyeliğine seçildi.

19.10.2001 de yapılan TOBB. Organ seçimlerinde Çay Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğine seçildim ve 2003-2009 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkan’ lığı görevinde ve TOBB. Genel Kurul Delegeliği görevlerinde bulundu. Yukarıda belirtilen dönem içerisinde birçok Dernek, Oda ve Sivil toplum Kuruluşunda görevlerde bulundu. 2009 – 2010 yıllarında Türkiye Partisi Afyonkarahisar İli, Kurucu İl Başkanlığı görevinde bulundu. Serbest avukatlığın yanında ticaretlede iştigal etmekte Halen İstanbul ve Ankara’da Hukuk Ofisi ile İstanbul ve Afyonkarahisar illerinde Ticari faaliyetleri devam etmektedir.

İlgili Haberler