Halk düşmanları gizlendikleri delikte böyle öldürüldü. Bakanlık görüntüleri paylaştı

Halk düşmanları gizlendikleri delikte böyle öldürüldü. Bakanlık görüntüleri paylaştı
Milli Savunma Bakanlığı, Avaşin-Basyan bölgesinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonu sırasında bir mağaraya gizlendikleri belirlenen 3 PKK’lı teröristin, hava harekatıyla öldürüldüğünü açıkladı. Bakanlık, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği hava harekatının görüntüsünü de paylaştı. Öldürülen toplam PKK’lı terörist sayısı 37 oldu.

DHA''da yer alan habere göre, Avaşin- Basyan bölgesinde devam eden ''Pençe-Yıldırım'' operasyonu sırasında mağaraya gizlenen 3 PKK''lı terörist, hava harekatıyla öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun görüntüsünü de paylaştı.

BAKANLIK AÇIKLADI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri''nin, Irak''ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde düzenlenen ''Pençe-Yıldırım'' operasyonu ile PKK''lı teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Komandolarımızın arama-tarama faaliyeti sırasında tespit edilen ve bir mağaraya gizlendikleri belirlenen 3 PKK’lı terörist, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Böylece Metina ve Avaşin Basyan bölgelerinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında etkisiz hale getirilen toplam PKK’lı terörist sayısı 37 oldu" denildi.

 

İlgili Haberler