Haluk Bilginer, ''Dedektif Çetin'' olarak seyirciyle buluşacak

Haluk Bilginer, ''Dedektif Çetin'' olarak seyirciyle buluşacak
Başrollerde Haluk Bilginer, Yasemin Kay Allen ve Ethan Kai'nin olduğu 'The Turkish Detective' resmen onaylandı. Serinin 2023 yılında izleyiciler ile buluşması bekleniyor. Günümüz İstanbul'unda geçecek dizinin çekimleri bu ay başlıyor.

Haluk Bilginer ve Yasemin Allen, dünyaca ünlü  yapım şirketi Paramount''ın dijital platformunda yayınlanacak olan ''The Turkish Detective'' adlı dizide başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.

 

Barbara Nadel’ın ''The Cetin Ikmen Crime Novels'' isimli kitap serisinden uyarlanacak olan dizi, 8 bölüm olarak Paramount+''da seyirciyle buluşacak.

Senarist Ben Schiffer''ın yazarlığını üstleneceği serinin yönetmen koltuğunda ise Ejderha Dövmeli Kız''ın yönetmen koltuğunda oturan Niels Arden Oplev yer alacak.

İlk sezonun sekiz bölümden oluşacağı ifade edilen dizide Haluk Bilginer dedektif Çetin İkmen karakterini, Yasemin Allen ise Dedektif Ayşe Farsakoğlu karakterini canlandıracak.

Dizinin her bölümünde Haluk Bilginer''in canlandıracağı dedektif Çetin İkmen ve ekibi yeni suçları çözmeye çalışacak. Dizide ayrıca her bölümde İstanbul''un zengin tarihi ve kültürel dokusunu da izleyenle buluşacak. Serinin 2023 yılında izleyiciler ile buluşması bekleniyor.

İlgili Haberler