Haluk Levent'in mini şortlu bayram paylaşımı olay oldu

Haluk Levent'in mini şortlu bayram paylaşımı olay oldu
Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yıllardır hayırsever kimliğiyle de ön planda olan, başkanlığını yaptığı AHBAP platformu ile ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatan Haluk Levent, Kurban Bayramı'nı geçmişten mini şortu pozuyla kutladı. Sosyal medyada takipçilerini yıllar öncesine götüren sanatçıya yorum ve beğeni yağdı.

Rock müziğin başarılı isimlerinden Haluk Levent, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından esprili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Aynı zamanda 2017 yılından bu yana faaliyet gösteren AHBAP Derneği''nin Kurucu Başkanı olan usta sanatçı, mini şortlu bir fotoğrafını yayınlayarak, "İyi bayramlar canlarım" mesajını yazdı.

''ERŞAN KUNERİ''YE BENZETTİLER

Birçok kullanıcı, Haluk Levent''in çok konuşulan kombinini, komedyen Cem Yılmaz''ın dijital platformda yayınlanan ''Erşan Kuneri'' dizisinde hayat verdiği karakterin stiline benzetti. "Cem Yılmaz''ın bu kombini Haluk Levent''ten aldığını biliyor muydunuz?" yorumu dikkatlerden kaçmadı.

"ŞORTUN LİNKİ GELİR Mİ?"

Twitter''de 5.9 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, kısa sürede 27 binden fazla beğeni ve 250 retweet aldı. Sosyal medyada gündem olan Haluk Levent''e gelen yorumlardan bazıları şöyle:

Kot şortta Haluk Levent, slip mayoda Fedon. Çok zorlu rakiplerim var!
Sanatıyla gündeme gelmek isteyen Haluk Levent, fiziğiyle göz doldurdu.
Abi kaşlar lens mi?
Abi gözüm kanadı, bu ne! Allah''ını seviyorsan kaldır şunu.
Haluk abi sen yaslanarak kendine iyilik yapıyorsun güven bana.
Şortun linki gelir mi?
Bu fotoğraf nasıl olur da benim koleksiyonumda bulunmaz? Hemen tam sayfa çıktısını alıp arşivleyecegim.
Bu görseli hafızamdan nasıl silebilirim?

"O DÖNEMDE MODAYDI"

Takipçilerinin görüşlerine kayıtsız kalmyan ünlü isim, "Hani rock müzisyeni ya, hani 90''lar ya... O zamanlar pantalonu kesip şort yapma hep tarz hareketler. O zaman bir sorsan ''Nasıl bir tarzım'' var diye nasıl övünür, bak saçlarım da hem kıvırcık hem uzun. Seviliyorsun adam" şeklindeki bir yoruma da "Evet, o dönem modaydı" yanıtını verdi.

İlgili Haberler