Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor mu?

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor mu?
Eşi Selen Görgüzel’den boşanacağı konuşulan yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alkan boşanma iddialarına cevap verdi. 

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile eşi Selen Görgüzel’in evliliklerinde kriz olduğu ve bir süredir evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. 

ANNEM YOĞUN BAKIMDA

Son günlerde aralarındaki sorunları aşamadıkları ve eşi Görgüzel’e boşanma davası açacağı söylenen Hamdi Alkan ünlü isim, şöyle konuştu: 

“Bir şey söyleyeceğim memlekette daha önemli mevzular var. Hepinizi çok seviyorum. Annem yoğun bakımda şu an başka boyuttayım, her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Görgüzel''in doğum günü var ona sorun” 

Aynı günün akşamında Selen Görgüzel Alkan, doğum gününü Kuruçeşme''deki TWO adlı mekanda kutladı. 

"HAMDİ ALKAN BENİM ASİSTANIM DEĞİL"

Selen Görgüzel Alkan, "Eşiniz Hamdi Alkan partiye katılmayacak mı?" diye soran bir muhabire,"Biz evde karı-koca, dışarıda profesyoneliz. Hamdi Alkan benim asistanım ya da menajerim değil. Sürekli yanımda dolaşamaz yani. Ben kocamı sürekli iş alanımda ve yanımda istemiyorum. İşlerini bitirdikten sonra yanıma gelecektir" yanıtını vererek şaşırttı.


Hamdi Alkan, gecenin ilerleyen saatlerinde eşinin doğum günü partisine katıldı.

"BOŞANACAKTIK"

Daha önce verdiği bir röportajda, Hamdi Alkan ile boşanmanın eşiğinden döndüklerini söyleyen Görgüzel, şunları söylemişti: "Pandemi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Gerçek evlilik aslında bu…"