Hande Ataizi yeni jenerasyon oyuncuları kızdıracak

Hande Ataizi yeni jenerasyon oyuncuları kızdıracak
Ünlü oyuncu Hande Ataizi, spor salonunda yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Ataizi, yeni jenerasyon hakkında yaptığı açıklama ise dikkat çekti.

Camdaki Kız dizisindeki ‘Cana’ karakteriyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Cihangir’de objektiflere yansıdı. Ataizi kötü karakteri nasıl canlandırdığının sırrını ise “Allah korusun ama bazen cinnet anları vardır. İnsanlar bazen o duruma düşebiliyorlar. Ben de o içimdeki o bölümü çıkarmaya çalışıyorum” diye açıkladı. Kanal D’nin ilgiyle takip edilen ve ikinci sezonu başlayan Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Cana karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Hande Ataizi, önceki gün nişanlısı Dinç Aydoğdu ile bir kafedeydi. Birlikte kahve içip sohbet eden ikiliden Ataizi, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“EKİP ÇOK İYİ”

İyi bir ekiple çalışmanın avantajını yaşadığını ve sette severek çalıştığını söyleyen Ataizi “Dizi yolunda gidiyor zaten ekip çok iyi. Severek çalışıyoruz o önemli bir şey, zaten çoğu günümüz orada geçiyor. Tatlı bir ekip herkes birbirine sevgi dolu. Tabii iyi bir hikaye olduğu için, zaten baştan belliydi güzel bir işin geldiği tabii bu işler sürpriz oluyor. Herkes bütün dizilerde olduğu gibi yüzde elli yüzde elli şans var” diye konuştu. 

“İYİ BİR KARAKTER ÇIKARMIŞIM”

Ünlü oyuncu sokakta nasıl tepkiler aldığı soru üzerine ise “Aslında çok seviyorlar. Tatlı ve çok farklı bir yerden yaklaşıyor insanlara, o kötülüğün yanı sıra. Onun için hoşuma gidiyor. İyi bir karakter çıkarmışım” diye cevap verdi. 

HANDE ATAİZİ''DEN CANA AÇIKLAMASI

Ataizi, “Kötüyü oynamak zor mudur?” sorusu üzerine sözlerini şöyle konuştu: “Bize konservatuarda Yıldız Kenter ‘Hepimizin içinde potansiyel katil potansiyel kötü var. Hani belki tam tetiği çekmeye geldiğin bir üst seviye vardır. Onu yakalamak önemli olan, zaten miş gibi yapmak’ derdi. Bu öyle bir şey. Hepimizin içinde koşullar doğrultusunda bir kötülük potansiyeli var. Allah korusun kimseyle sınamasın ama cinnet anları var. İnsanlar bir anda koşullar etkisiyle o duruma bile düşebiliyorlar. Ben de elimden geldiğince içimdeki o bölümü çıkarmaya çalışıyorum.”

ÖZENDİRİCİ OLSUN DİYE YAPTIM

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde 90 kiloluk halterle yaptığı antrenman sonrası yaptığı paylaşımın hatırlatılmasıyla “Spora gidiyorum. Özendirici olsun diye yaptım. Şimdi bakıyorum yeni jenerasyon çok tembel. İstemiyorlar yapmak ama sonra diyorlar ‘Bak ne güzel’ filan. Onu muhafaza etmek adına biraz da doğru örnek olalım diye. Kolay değil o ağırlığı kaldırmak” dedi.