Hande Doğandemir: Zayıf ve güzel değilsen kıymetin yok!

Hande Doğandemir: Zayıf ve güzel değilsen kıymetin yok!
Son olarak “Annemizi Saklarken” dizisiyle izleyiciyle buluşan Hande Doğandemir, “Bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti olmuyor. Bunu çok acımasız buluyorum” dedi. 

Oyuncu Hande Doğandemir Gardırop magazin dergisine verdiği çarpıcı pozlarla dikkat çekti. Doğandemir, dizi ve sinemalarda hep kadın oyuncuların zayıf ve güzel olmasını eleştirdi. 

ÇOK ACIMASIZ BULUYORUM

Doğandemir “Zayıf ve güzel olmanın “değerli” olmakla eş tutulduğu bir düzende yaşamak beni çok incitiyor. Maalesef biz kendimize bile bunu yapıyoruz. Mesela bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti olmuyor.
Bunu çok acımasız buluyorum.” dedi.

BENİM GİBİ İNATÇIYSANIZ...

Enerji, kuantum ve şifa konularının ilgisini çektiğini belirten güzel oyuncu, “Davranış ve düşünce biçimini değiştirmek kolay olmuyor her zaman. Özellikle de benim gibi inatçı bir yapınız varsa.
Hala dönüştürmeye çalıştığım şeyler var kendimle ilgili ama öğrenmeye çalışıyorum. Bulunduğum ortamın enerjisini değiştirmekle başlıyorum ilk önce ve olumlamalarla ruhumu şifalandırmaya çalışıyorum.” diye konuştu. 

İlgili Haberler