Hande Erçel'e Milano tatili dönüşü Kaan Yıldırım sorusu!

Hande Erçel'e Milano tatili dönüşü Kaan Yıldırım sorusu!
Geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel ile şarkıcı Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki ablası Gamze Erçel'le çıktığı Milano tatilinden dönen Erçel, Kaan Yıldırım ile ilgili yöneltilen sorulara ne dedi?

Kerem Bürsin''den ayrıldıktan sonra adı yüzü olduğu takı markasının sahibi Atasay Kamer''le anılan Hande Erçel iddiaları yalanlamıştı.

Güzel oyuncu, Hadise''yle geçen yaz ayrılan Kaan Yıldırım''la görüntülenince gündem oldu. İkili Emirgan''daki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

2.Sayfa''nın haberine göre; Hande Erçel, geçtiğimiz akşam ablası Gamze Erçel ile Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı''nda görüntülendi. 

"GÜZEL BİR TATİL OLDU"

Muhabirlerin “Milano tatili nasıl geçti?” sorusuna Erçel “Çok güzel bir tatil oldu bizim için, dinlenmiş oldum” cevabını verdi.
Geçtiğimiz hafta oyuncu Kaan Yıldırım ile görüntülenen Erçel, özel hayatı hakkında da konuştu.

AŞK İDDİASINI YALANLAMADI

Güzel oyuncu, “Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor musunuz?" şeklindeki bir soruya, “Bu konuyu şimdi konuşmayalım. Daha güzel bir zamanda sohbet ederiz” cevabını vererek aracına yöneldi.
 

İlgili Haberler