Hande Sarıoğlu yine yaptı yapacağını! Cansız mankenle aşka geldi

Hande Sarıoğlu yine yaptı yapacağını! Cansız mankenle aşka geldi
Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosundan sonra Habertürk'ten kovulan ve şimdilerde YouTube'da program yapan Hande Sarıoğlu, yine gündem olmayı başardı. Sarıoğlu, kameraların önünde cansız mankenle adeta aşk yaşadı. Mankeni öpüp, okşayan Sarıoğlu, bununla da kalmayıp dans etti.

Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı oryantal dans videosu nedeniyle işinden olmuştu.

Habertürk''teki işine son verilen ve YouTube''da program yapmaya başlayan Hande Sarıoğlu, neredeyse her gün haber olmak için bir şeyler yapıyor

 

Tavırları ve kıyafetleriyle olay olan Hande Sarıoğlu, bu sefer programında erkek vitrin mankeni getirip onunla evleneceğini söyledi. Eline "I said yes" yazan Sarıoğlu konu mankenini okşadı, öptü ve bununla da kalmayıp erkek vitrin mankenine oryantal yaptı.

 

Sosyal medyadaki cesur paylaşımları ile adından söz ettiren 34 yaşındaki sunucu "Hadi artık evlen dediniz, alın size damat" dedi. 

Hande Sarıoğlu''nun hareketlerine anlam veremeyen bir çok sosyal medya kullanıcısı "İyice yedin kafayı" yorumları yaptı. Hande Sarıoğlu daha önce hayranlarından gelen "Onlyfans açacak mısın?" sorusuna "Açmama gerek yok ben sosyal medyada yeterince cüretkarım. Siz beni abartıyorsunuz" demişti.

 

İlgili Haberler