Hande Soral'dan kardeşi Bensu Soral ile hamile pozu

Hande Soral'dan kardeşi Bensu Soral ile hamile pozu
İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Hande Soral, Bensu Soral ile kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu, kız kardeşinin karnına sarıldığı bir fotoğrafı, "İki bebeğim..." notuyla Instagram'dan paylaştı.

Oyuncu Hande Soral (34) ile İsmail Demirci (37), 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çift, şu sıralar "bebek" sevinci yaşıyor.

"İKİ BEBEĞİM"

Anne-baba olmak için gün sayan ikiliden Soral, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Bensu Soral ile objektif karşısına geçti. Soral, kardeşiyle birlikte verdiği pozu, "İki bebeğim..." notuyla Instagram hesabından yayınladı.

"TEYZELİK"

Bensu Soral da aynı kareyi, "Teyzelik..." notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin gönderilerine beğeni yağdı.

CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti, yakın dostları tarafından düzenlenen partide açıklanmıştı. Heyecan dolu anlar yaşayan Hande Soral ile İsmail Demirci, erkek bebeklerinin olacağını öğrenmişti. Çift, o esnada çekilen videoyu takipçileriyle de paylaşmıştı.

"TEK ÇOCUKLU BİR ANNE OLMAK İSTEMEM"

Daha önce kalabalık aileye sahip olmanın çok güzel olduğunu söyleyen Hande Soral, "Tek çocuklu bir anne olmak istemem. Kardeşlik muhteşem bir şey." ifadelerini kullanmıştı.