Hande Yener tekerlekli sandalye ve bastonla sahneye çıktı

Hande Yener tekerlekli sandalye ve bastonla sahneye çıktı
Geçtiğimiz günlerde ayak parmağını kıran ünlü pop yıldız Hande Yener tedavisi devam ederken İstanbul'da bir otelde düzenlenen gala gecesinde sahneye çıktı. Baston yardımı ile sahneye çıkan şarkıcı, elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

İstanbul''da düzenlenen bir galaya katılan, ayak parmağının üstüne basmakta zorlanan Hande Yener; sahneye tekerlekli sandalye ile geldi. Yener sonrasında baston yardımıyla sahneye çıktı.

Şarkıcı, konser sırasında kıyafetini sahnede değiştirerek bir ilke imza attı. Siyah pelerini ile sahneye çıkan Yener, sahnede üstünü değiştirerek zebra görüntülü suni kürkten yapılmış özel tasarım elbisesi ve şapkasıyla konserine devam etti.

Hande Yener’in sahne üzerinde yaptığı bu kostüm değişimi, yaşamın tüm yüklerinden kurtularak saflık ve temizliğe ulaşmanın güzelliği olarak simgeleniyor.

Yener, "Tedavim devam ediyor. Bu sebeple bu geceki konserimin stil tamamlayıcısı bastonum oldu. Bu şartlarla da olsa sizlerle olmak mutluluk verici" dedi. Şarkıcı, herkese önce sağlık diledi.