Medyaradar''da yer alan habere göre;ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta Harvard Üniversitesi''nde okuyan Yunus Enç adlı yarışmacı katıldı. Enç, bilemediği soruyla şoke etti.

ELVIS PRESLEY SORUSU SORULDU

Yarışmacı üçüncü soruda karşısına çıkan, ''Elvis Presley dinlediğiniz şarkıyı hangi iki dilde söylemektedir?'' sorusuna cevap verdi. Yarışmacı bu soruda telefonla joker hakkını kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster'de Harvardlı genç İngilizce soruda elendi. Cevabı görünce kendi bile şoke oldu - Resim : 1

VERDİĞİ CEVAPLA ELENDİ

Sonrasında ise soruya ''C- İtalyanca ve Fransızca'' cevabını verdi. Doğru cevabın ''A şıkkı- İngilizce ve Almanca'' çıkmasıyla yarışmacı yarışmadan elendi.

Yanlış cevabı veren yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu, "Harvard''da okuduğun için İngilizce''nin iyi seviyede olduğunu düşünüyorum" dedi. Yarışmacı, "İngilizcem iyi doğru. Ama demek ki güvenmemek gerekiyormuş" diye konuştu.

Kim Milyoner Olmak İster'de Harvardlı genç İngilizce soruda elendi. Cevabı görünce kendi bile şoke oldu - Resim : 2

Kim Milyoner Olmak İster'de Harvardlı genç İngilizce soruda elendi. Cevabı görünce kendi bile şoke oldu - Resim : 3