Hatay'da halk düşmanlarının yaktığı yerlerdeki son durum açıklandı

Hatay'da halk düşmanlarının yaktığı yerlerdeki son durum açıklandı
Hatay’daki orman yangınlarının PKK terör örgütü tarafından çıkarıldığını kamuoyuna yansımasının ardından sosyal medyada PKK’lı hainlere yönelik çok sayıda tepki geldi. Öte yandan, yetkililer tarafından yapılan açıklamada söndürme çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği kaydedildi.

Hatay’ın farklı ilçelerinde aynı anda çıkan orman yangınlarının, PKK’lı hainler tarafından başlatılmasının görüntüleri sosyal medyada yankı uyandırdı. Çok sayıda vatandaş, PKK terör örgütüne lanet yağdırdı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, çevre dernekleri ve çok sayıda vatandaş, Hatay’daki orman yangınlarında sabotaj olduğunu belirtti.

EVLERE SIÇRADI

Hatay’daki yangınların, ormanlık alandan şehre sıçramasının ardından, yangın bölgelerine yakın alanlarda yaşayan vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Çok sayıda ev ve araçta büyük hasarlar meydana geldiği öğrenilirken, Hataylıların canını zor kurtardığı anlara ait görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

HAİNLİKLERİNİ PAYLAŞTILAR

Hatay’daki orman yangınlarını çıkaran PKK’lı hainler, ormanları ateşledikleri görüntüleri de sosyal medya üzerinden dolaşıma soktu. PKK’lı hainlerin videosunu alıntılayan binlerce vatandaş, halk düşmanı teröristlere lanet yağdırdı.

İTFAİYE EKİPLERİ TARİHİ BİR MÜCADELE VERİYOR

Diğer yandan, yetkililer tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada, orman yangınlarının şehre daha fazla sıçramaması için itfaiye ekiplerinin büyük mücadele verdiği, şu ana kadar herhangi bir can kaybına ise rastlanmadığı aktarıldı. 

 

İlgili Haberler