Hatice Aslan'dan 'Lale Devri' cevabı: Tolgahan benim canım!

Hatice Aslan'dan 'Lale Devri' cevabı: Tolgahan benim canım!
'Annemizi Saklarken' adlı yeni diziyle ekranlara dönen Hatice Aslan, meslektaşı Tolgahan Sayışman hakkında "Öfke kontrolü yoktu" açıklamasını yapmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Aslan, yaşanan gerilim hakkında yeni açıklamalarda bulundu. 

Daha Önce ''Ferhunda Hanımlar'', ''En Son Babalar Duyar'', ''Lale Devri'', ''Kuzgun'', ''Zümrüdüanka'' gibi yapımlarda rol alan Hatice Aslan, şimdilerde Star TV''nin yeni dizisi ''Annemizi Saklarken''de ''Benan Demir'' karakterine hayat veriyor.

Hatice Aslan, yıllar önce Tolgahan Sayışman’la ''Lale Devri'' dizisinin setinde yaşadığı kavgayı anlattı.

"DAVA AÇMADIM"

Aslan, “Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan’ın” ifadelerini kullandı.
Bu sözleri sonrası tartışma yaratan Hatice Aslan, önceki gün Etiler''de görüntülendi.

BUZLAR ERİDİ

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, "Daha sonra Tolgahan ile barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Bizim Tolgahan ile hiç bir sorunumuz yok. Tolgahan benim canım. Kıyamam ben ona, çok seviyorum onu.” diyerek aralarındaki buzların eridiğini söyledi. 

İlgili Haberler