İstanbul'a dayandı! Havayı koklayan adam Kerem Ökten arka arkaya mesajlar atarak duyurdu

İstanbul'a dayandı! Havayı koklayan adam Kerem Ökten arka arkaya mesajlar atarak duyurdu
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul'da etkili olması beklenen kuvvetli yağışa ilişkin çarpıcı değerlendirmelerini arka arkaya yaptığı paylaşımlar ile duyurdu.

Kurak geçen yaz aylarının ardından Türkiye, yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altına giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava tahmin raporuna göre İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

KEREM ÖKTEN'DEN İSTANBUL İÇİN PEŞ PEŞE MESAJLAR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile mega kent İstanbul’u etkisi altına alması beklenen yağış için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ökten, sabah saatlerinde yaptığı ilk paylaşımda "Yağış İstanbul sınırlarından içeri girmek üzere. Gebze tarafına ulaşıyor." ifadelerini kullandı.

698.jpg

Sonraki paylaşımında yağmur bulutlarının İstanbul sınırlarına ulaştığını belirten Ökten, yağışların günlerce süreceğinin altını çizerek "İstanbul'da akşam ve gece de yağış var. Yarın da var. Pazar ve Pazartesi de var." dedi

6.jpg

Ökten, yağmur bulutlarının hareketine ilişkin görsel paylaşarak “Çok güzel bir serinlik verdi. Yağmur sesi güzeldi. Avrupa yakasına doğru hareket ediyor. Bu en hafifi. Bundan sonrakiler daha etkili olacak. Akşam da yağış var. Yarın da. Pazar da. Pazartesi de...” ifadelerini kullandı.

6sad.jpg

“EKİM’DE MONT GİYECEĞİZ”

İstanbul’da etkili olacak yağışı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile canlı olarak takip eden Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Ekim ayına dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ökten, gelecek aya ilişkin yaptığı paylaşımda “Artık kesinleşiyor. Ekim ikinci haftasında mont giyeceğiz gibi görünüyor...” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.