Helikopterden dünyaca ünlü yıldız çıktı. Evlerinin arka bahçesine inmesine izin verdiler

Helikopterden dünyaca ünlü yıldız çıktı. Evlerinin arka bahçesine inmesine izin verdiler
İngiltere’de bir aile havalimanının kapalı olması nedeniyle VIP yolcu taşıyan bir helikopterin evlerinin arka bahçesine girmesine izin verdi. Helikopterden inen kişinin dünyaca ünlü yıldızı Tom Cruise olduğunu gören aile şaşkına döndü.

Evlerinin arka bahçesine inmesine izin verdiler

Sputnik’te yer alan habere göre, İngiltere’nin Baginton kasabasında yaşayan Alison Webb, Warwickshire’daki evinin bahçesini, ''Toplantısına geç kalan bir VIP’nin helikopterinin inmesine kullanması'' için istek gelince hiç düşünmeden ''evet'' yanıtını verdi.

“HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ”

BBC’ye yaşadıklarını anlatan Webb, “Çocukların bahçemize bir helikopter indiğini görmesi onlar için çok havalı olur diye düşünüyordum. Fakat helikopterden kanlı canlı Tom Cruise’un inmesi herkesi şaşkına çevirdi” dedi.

“BİZE HELİKOPTER TURU ÖNERDİ”

Yaşadıklarını anlatan Webb, “Hemen çocuklarımın yanına gitti ve sohbet ettiler. Sonra yanıma geldi ve dirseklerimizle tokalaştık ve bize çok teşekkür etti. Daha sonra eğer istersek çocuklarla birlikte kısa bir helikopter turu önerdi. Biz de çocuklar ve arkadaşlarıyla, onun pilotu sayesinde helikoptere bindik. Çok harika bir gün oldu. Gerçek dışıydı ve halen bunun yaşandığına inanamıyorum” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler