Higuain Chelsea için gün sayıyor

Higuain Chelsea için gün sayıyor
İngiliz devi Chelsea’ye transfer olacağı konuşulan Arjantinli golcü Higuain Milan’ın Genoa ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmedi. Öte yandan golcü oyuncunun takım arkadaşları ile vedalaştığı öğrenildi.

Chelsea'ye transferi gündemde olan Gonzalo Higuain, takımı Milan'ın Serie A'nın 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Genoa maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Mücadele öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Gennaro Gattuso, Juventus'tan sezon sonuna dek kiraladıkları Arjantinli golcü için şu ifadeleri kullandı:

"Size karşı dürüst olacağım. Higuain, hakkında çıkan iddialar nedeniyle antrenmanlarda kötüydü. İdmandan sonra kendisiyle konuştuğumda maça hazır olmadığını anladım.

Bir karar verdi ve ben de bunu kabul ettim. Eminim ki daha iyisini yapabilirdi. Belki de ona takıma uyum sağlaması noktasında daha çok yardım edebilirdik."

Bu sezon çıktığı 22 maçta 8 gol atan 31 yaşındaki golcünün Milan ile olan sözleşmesinin feshedileceği ve Chelsea'ye transfer olacağı iddia ediliyordu.

Öte yandan golcü oyuncunun takım arkadaşları ile vedalaştığı ve Chelsea2ye gideceğini açıkladığı iddia ediliyor.

İlgili Haberler