Hükümete yakın yazarlar israfı savundu: "Bu mu yağma?"

Hükümete yakın yazarlar israfı savundu: "Bu mu yağma?"
Star yazarı Ersoy Dede ve Sabah yazarı Merve Şebnem Oruç, daha önce İBB'ye tahsis edilen ve İmamoğlu'nun dün gece Yenikapı'da toplattığı yüzlerce ihtiyaç fazlası araçla ilgili olarak, "Clio şatafat değil, tasarruf" ifadelerini kullandı.

YENİÇAĞ / İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde yaptığı açıklamada AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'na toplayacaklarını söylemişti.

Dün gece yarısı araçlar Yenikapı miting meydanına getirildi.

YANDAŞ YAZARLARDAN İLGİNÇ YORUM

Star yazarı Ersoy Dede ve Sabah yazarı Merve Şebnem Oruç, Yenikapı Meydanı'na getirilen ihtiyaç fazlası yüzlerce araç için dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Dede ve Oruç, bir asgari ücretlinin kazandığı paraya hiç dokunmadan ancak 4 senede alabildiği araçlar için "Şatafat değil tasarruf" ifadelerini kullandı.

'MAKAM ARACI' ZANNETTİ

Yenikapı'da sıralanan araçların 'Makam aracı' olduğunu öne süren Sabah yazarı Merve Şebnem Oruç, "Renault Clio’dan makam aracı... Bu mu yağma? Bildiğin tasarrufmuş..." şeklinde paylaşımda kullandı.

merve.png

"ŞATAFAT DEĞİL"

Star yazarı Ersoy Dede ise, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu sabah itibarıyle Renault Clio’nun lüks ve şatafatlı araç olduğunu öğrendik. İnsan her geçen gün yeni şeyler öğreniyor. Bakalım yarın hangi yeni bilgiye uyanacağız" ifadelerini kullandı.

ers-001.png

İlgili Haberler