Hull City maç anonsunda dikkat çeken detay. Taraftarlar isyan etti. ''Hull City değil, Acun City''

Hull City maç anonsunda dikkat çeken detay. Taraftarlar isyan etti. ''Hull City değil, Acun City''
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, dün Corendon Airlines Cup'ta Leicester City ile karşılaştı. Maç öncesinde maç anonsuna Acun Ilıcalı'nın fotoğrafının yer alması dikkat çekti.

Championship ekibi Hull City, dün Premier Lig ekiplerinden Leicester City''i Corendon Airlines Cup''ta konuk etti.

Acun Ilıcalı''nın sahibi olduğu, milli futbolcular Ozan Tufan ve Doğukan Sinik''i formasını giydiği Hull City, yeni transferleri ile birlikte tam kadro olarak sezon öncesinde kendi seyircisi önüne çıkmanın heyecanını yaşarken Leicester City mücadeleyi 4-0 kazandı.

MAÇ ÖNCESİNDE ANONS DETAYI

Hull City twitter hesabından maç öncesinde anons mesajı yayınladı.

Anonsta Acun Ilıcalı''nın fotoğrafının da yer alması, futbolseverlerden ''''Acun Ilıcalı''nın fotoğrafı ne alaka? O da mı çıkıp oynayacak?'''' yorumlarını beraberinde getirdi.

İşte o paylaşım;

TARAFTARLARDAN TEPKİLER GELDİ

Hull City''nin taraftarları, Acun Ilıcalı''nın fotoğrafta yer almasında tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlar;

''''Neden Acun bu fotoğrafta?''''


"Lütfen bu kulübün adını ''Acun City'' olarak değiştirin."

İLK KEZ DÜZENLENDİ

Hull City CEO''su Jim Rodwell bu yıl ilk kez düzenlenen Corendon Airlines Cup ile ilgili maç öncesinde şunları söyledi: "Premier Lig''in güçlü takımlarından Leicester City''i, Corendon Airlines Cup’ta MKM Stadyumu''nda ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Seyahat ve Forma Sponsorumuz Corendon Airlines’ı da özel konuklarımız olarak ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Sezon öncesi hazırlık dönemimiz için çok önemli olan maçımıza sponsor olarak, güçlü iş birliğimizi geliştirmeleri harika oldu.”

Son yıllarda hem Türkiye’de hem yurt dışında spor takımlarına ve spor organizasyonlarına verdiği desteklerle spora değer katan Corendon Airlines’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, MKM Stadyumu’nda düzenlenen Corendon Airlines Cup sponsorluğu için: "İki güçlü ve köklü İngiltere takımı olan Hull City ve Leicester City arasında oynanacak bu dostluk maçına sponsor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hull City ile mayıs ayında başlayan ve kısa sürede büyüyen ortaklığımızla birlikte şu anda İngiltere’de evimiz olarak kucakladığımız MKM Stadyumu''nda olmak bizim için heyecan verici olacak. MKM Stadyumu’nda ilk kez düzenlenecek olan Corendon Airlines Cup’ın gelenekselleşerek her yıl yapılmasını umuyoruz." dedi. 

 

 

İlgili Haberler