Hürriyet Gazetesi’nden büyük skandal! Emekli askerlerin Ailelerinin isimlerini yayınladılar!

Hürriyet Gazetesi’nden büyük skandal! Emekli askerlerin Ailelerinin isimlerini yayınladılar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı basın toplantısında “Bu 104 kişinin içerisinde bizzat Cumhuriyet Halk Partisi'nin üyesi olan; kendisi, karısı, yeğeni, oğlu, şusu, busu olanlar var. Siz bunları da yakın zamanda yazılı ve görsel medyada göreceksiniz” demişti. Bu sözlerin ardından yaklaşık 4 saat sonra Hürriyet Gazetesi CHP üyesi emekli amirallerin eşlerinin, çocuklarının ve yakın akrabalarının isimlerini yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bildiriyi imzalayan emekli amiralleri ve yakınlarını “Bu 104 kişinin içerisinde bizzat Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olan; kendisi, karısı, yeğeni, oğlu, şusu, busu olanlar var. Siz bunları da yakın zamanda yazılı ve görsel medyada göreceksiniz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ifadelerinin hemen arkasından Hürriyet’te, “Darbe bildirisini imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı” başlıklı bir haber yayımlandı.

HÜRRİYET ÖNCE YAYINLADI SONRA KALDIRDI

Hürriyet ilk yaptığı haberde  “darbe bildirisini imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı” başlığını kullandı ve yakınlarının isimlerini verirken, daha sonra haberi güncelleyerek yakınlarının isimlerini kaldırdı. Söz konusu haber Twitter’da da paylaşıldıktan belli bir süre sonra kaldırıldı.

İlgili Haberler