Hürser Tekinoktay'ın teknik direktör adayı belli oldu

Hürser Tekinoktay'ın teknik direktör adayı belli oldu
Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, seçilmesi halinde Rasim Kara veya Toshack ile masaya oturacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü’nde 20 Ekim’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda aday olduğunu duyuran Hürser Tekinoktay, teknik direktör adayını açıkladı.

'TOSHACK VE RASİM KARA...'

20 Ekim’de yapılacak olan seçimde başkan olması halinde bir an önce futbol işletme modelini hayata sokacaklarının altını çizen Hürser Tekinoktay, “Beşiktaş’ın şu andaki problemi futbol işletme modeli. Mevcut transferleri yapanın sorumluluk alması lazım. Bunu yapıp, yeni bir hoca getiriyorsan, bir de başarısızsan, senin işletme modelin yanlış demektir. Biz zamanında bu konuyla ilgili olarak Toshack’la anlaşacağımızı açıklamıştık. Kendisi bir göreve başladı.

Ama oradan onu almak için elimizden geleni yaparız. Kendisini transfer edebilecek her türlü girişimi yapacağız. Bizim Avrupa’da donanıma sahip, direktörlük kapasitesi olan ve geniş irtibatları bulunan önemli bir marka olan Toshack’ı getirmemiz lazım. Beşiktaş’ın öncelikle doğru transferler yapması lazım. Bu da en geniş havuzdan olur. Ali Naibi’nin havuzu var mı? Kaç kişilik datası var? Rasim Kara’nın da yurt içinde önemli bir havuzu var. Kendisi bizim kaptanımızdır. Bizim futbol işletme modelimiz aynı. İlk işimiz bunu kurmak” diye konuştu.

İlgili Haberler