Hüseyin Baş'tan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e geçmiş olsun ziyareti

Hüseyin Baş'tan İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e geçmiş olsun ziyareti
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

ANKA - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Baş, Meral Akşener’i bugün İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Akşener, Hüseyin Baş’ı, “Yaşlılarla bulunmak nasıl bir şey” diyerek karşıladı. Hüseyin Baş ise Akşener’e, “Yaşlı göremiyorum ki burada” yanıtını verdi.

Ziyarette Hüseyin Baş, Covid-19 yakalanan ve tedavisi tamamlanan Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette BTP Siyasi İşler Başkanı Fuat Şengül ile İYİ Parti Genel Sekteri Uğur Poyraz da hazır bulundu.

BTP LİDERİNDEN AÇIKLAMA

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Akşener’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu belirtti.
Hüseyin Baş açıklamasında, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Genel Başkan’ın engin tecrübelerinden, fikirlerinden, hoş sohbetinden istifade ettik. Sıcak misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim” İfadelerini kullandı.

İYİ PARTİ''DEN AÇIKLAMA

Görüşme sonrası İYİ Parti’den de bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Hüseyin Baş ile Genel Merkez''imizde bir araya geldi. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz” denildi.

İlgili Haberler