İstanbul'da metrolara ücretsiz internet geliyor

İstanbul'da metrolara ücretsiz internet geliyor
Metroda iletişimin kesilmesinden şikayetçi olan İstanbullara müjde geldi. İBB Meclis Komisyonu üyesi Dr. Taylan Yıldız metrolara internet getirilmesi kararının onayladığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis üyesi Dr. Taylan Yıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada İstanbul metrosuna internetin geleceğini açıkladı.

Yıldız paylaşımında "İstanbul metrosuna internet geliyor. Başardık. Birlikte çok güçlüyüz gençler. Bu emsal teşkil edecek. Umarım Ankara ve İzmir metrolarında da internet ivedilikle açılacaktır. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza binlerce teşekkürler Ekrem başkanım” diye yazdı. İBB Sözcüsü Murat Ongun da “İstanbul''un metroları nihayet internete kavuşuyor” ifadelerini kullandı.

 

Metro kullanan İstanbullulara sevindiren bu haberle birlikte internetin, diğer illerdeki metrolara da gelmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

İmamoğlu “Metrolara internet sağlamak için altyapıyı hazırlamış sürecin önündeki engellerin kalkması için çaba sarf ediyorduk. Bugün İBB Meclis Komisyonu''ndan karar geçti. Sınırsız internet erişimi için çaba sarf eden herkese ve Meclis Üyemiz @taylanyildiz’a teşekkürler” dedi.