İçişleri Bakan Yardımcısı açıkladı: İnşallah o aşamaya gelmeyiz

İçişleri Bakan Yardımcısı açıkladı: İnşallah o aşamaya gelmeyiz
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Bilim Kurulu'nun bir değerlendirme yaptığını, bunları İçişleri Bakanlığı'na ilettiğini söyledi ve ekledi: Sokağa çıkma ve benzeri ile ilgili şu anda elimizde alınmış bir karar yok, şu anda elimizde bir değerlendirme de yok. İlerleyen bir süreç, inşallah bu aşamaya gelmeyiz.

AA

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, koronavirüs tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Ankara'da korona virüs vaka sayılarının artmasıyla sokağa çıkma kısıtlaması düşünülüyor mu?" sorusuna cevap Çataklı, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun bir değerlendirme yaptığını, tavsiyede bulunduğunu, bunları İçişleri Bakanlığına ilettiğini, tedbirlerin de o çerçevede alındığını anlattı.

Canlı, dinamik bir sürecin yürütüldüğüne, belirli tedbirlerin de alındığına işaret eden Çataklı, "Sokağa çıkma ve benzeri ile ilgili şu anda elimizde alınmış bir karar yok, şu anda elimizde bir değerlendirme de yok. İlerleyen bir süreç, inşallah bu aşamaya gelmeyiz. Bilim Kurulu üzerinden yapılan değerlendirmelerle ilgili tedbirler ancak geliştirilebilir. Şu anda böyle bir durum söz konusu değil" dedi.