iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı. Bu hafta fileler gole doyacak

iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı. Bu hafta fileler gole doyacak
Süper Lig'de son haftalara girilirken, tansiyon da üst seviyelere çıkmaya başladı. Özellikle puan kayıplarından sonra çoğu takım hakeme ateş püskürmeye başladı. VAR sistemi ve orada görev yapan hakemler de hedef tahtası haline geliyor. Milyonlarca dolar harcayan takımların emeğinin tek bir düdükle heba edilmesine ben de karşıyım. Ama bu hakem hataları futbolun oynandığı her ülkede gerçekleşiyor. 

iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı. Bu hafta fileler gole doyacak

Artık şampiyonluk mücadelesi kadar küme kalma savaşı da nefes kesmeye başladı. Özellikle alt sıralardaki takımlar bir alt lige düşmemek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya başladı.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Sivasspor-Konyaspor (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

9. sırada bulunan Sivasspor''un 44 puanı var. Sivasspor sahasındaki 15 maçın 7''sinde berabere kaldı. Rakip Konyaspor 40 puanla 11. sırada bulunuyor. Konyaspor ise 15 dış maçın 4''ünde berabere kaldı. Bu maçta dengelerin bozulacağını düşünmüyorum. Beraberlik her iki takıma da yarıyor. (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

Galatasaray-Karagümrük (Tahmin: 1.5 gol Üst - Oran: 2.10)

Galatasaray ilk yarıda gol atamadığı hatta devreye önde giremediği karşılaşmalarda yokları oynamaya devam ediyor. Son 5 maçta 4 puan alan Galatasaray''ın lige havlu atması gerekiyordu ama zirve mücadelesi yapan rakiplerinin de puan kayıpları onları uzak ihtimal de olsa şampiyonluk hesapları yapmaya yöneltti.
Karagümrük ise üst sıralar için çıkışını sürdürüyor. Son 3 maçta 7 puan almayı başardı. Bu maçta Galatasaray''ın maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibinin üstüne gideceğini tahmin ediyorum. Ama Karagümrük çok iyi kontraatak futbolu oynuyor. Onlar da Galatasaray''a zor anlar yaşatacaktır. Bu karşılaşmada ilk yarı 1.5 gol üstü tercinim olacak. (Tahmin: 1.5 gol Üst - Oran: 2.10)

Tottenham-Manchester United  (Tahmin: 1.5 gol üst - Oran: 2.35)

İngiltere''de bol gollü geçecek maçlardan biri olarak gösteriliyor Tottenham-Manchester United mücadelesi. Tottenham sahasındaki 14 maçın 7''sini kazandı. Bu karşılaşmalarda 25 gol atıp, 14 gol yedi.
Manchester United  ise deplasmandaki 15 dış saha maçında henüz yenilgi yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda 27 gol atıp, 13 gol yedi.
Bu maçta ilk yarıda 1.5 gol barajı aşılır. (Tahmin: 1.5 gol üst - Oran: 2.35)

Real Valladolid-Granada:  (Tahmin: MS: 2.5 gol Üst - Oran: 1.95)

27 puanla 16. sırada bulunan Real Valladolid, sahasında topladığı 36 puanla 9. sırada bulunan Granada ile ağırlayacak. Sahasındaki 14 maçta 15 gol atıp, 22 gol yiyen Real Valladolid, bu maçtan puan ya da puanlar almak için ter dökecek. Kazanmak için açık futbol oynayacak. Rakip Granada ise 14 dış saha maçında 14 gol atıp, 30 gol yedi. Her 2 takımın mücadelesi hep gollü geçti. Bu maçta da filelerin golle dolacağını düşünüyorum. (Tahmin: MS: 2.5 gol Üst - Oran: 1.95)

Villarreal-Osasuna (Tahmin: MS: 2.5 gol Üst - Oran: 1.85)

14 iç saha maçının 6''sını kazanıp, 6''sında berabere kalan Villarreal, bu karşılaşmalarda 20 gol atıp, 15 gol yedi. Osasuna ise 14 dışa saha maçının 6''sını kaybetti. 10 gol atıp, 16 gol yedi. Bu maçta da açık futbol oynanacağı için 3 gol atılacağını tahmin ediyorum. (Tahmin: MS: 2.5 gol Üst - Oran: 1.85)

Toplam Oran: 53.40 Oranlar değişiklik gösterebilir.