İktidara yakın yazardan hükümete eş-dost eleştirisi!

İktidara yakın yazardan hükümete eş-dost eleştirisi!
İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında hükümetteki akraba atamalarını eleştirerek, “Siyaset aile eş-dostla yapılacak bir şey değil. Saltanat her zaman felaket getirdi” dedi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, hükümetteki eş-dost atamalarını ve göreve getirmelerini eleştirdi.

Dilipak, “Hak Merkezli Düşünmek” başlıklı yazısında “Siyaset aile eş-dostla yapılacak bir şey değil. Saltanat her zaman felaket getirdi” diye yazdı.

Yerel seçimlerde çıkan sonuçları da değerlendiren Dilipak, “Seçim sonuçları ortada. Dışarıdan seçmen ithal edecek halimiz de yok. Onları meydan okuyarak, tehdit ederek, karşı tarafın yanlışlarını anlatarak, geçmişte yaptıklarını anlatarak buraya geldiniz” ifadelerini kullandı.

İşte Dilipak’ın o yazısından ilgili kısım:

Seçim sonuçları ortada. Dışarıdan seçmen ithal edecek halimiz de yok. Bu durumda, ya sandığa gitmeyenleri ikna etmeniz gerek; ki, onların kim olduklarını tam olarak bilmiyoruz. Sandığa giderse kime oy vereceği de belli olmaz. Bir şekilde tercihini belli edenlerin dağılımı da sandık sonuçlarına yansımış durumda. Eğer bunları ikna edip yanınıza alamazsanız, bu sonuç değişmeyecek.

Onları meydan okuyarak, tehdit ederek, karşı tarafın yanlışlarını anlatarak, geçmişte yaptıklarını anlatarak buraya geldiniz. Bunları tekrar tekrar anlatarak varacağınız yer daha farklı olmayacak.

Siyaset aile eş-dostla yapılacak bir şey değil. Saltanat her zaman felaket getirdi. Kısa süreli başarılı dönemler olsa da arkasından felaket geldi. Kardeş katillerine kadar gitti iş.