İktidarın ensar politikasının ardındaki gerçek: Yeniçağ manşete taşıdı

İktidarın ensar politikasının ardındaki gerçek: Yeniçağ manşete taşıdı
Türkiye'nin ciddi bir göç politikası sorunuyla karşı karşıya olduğuna dikkat çeken İYİ Parti lideri Akşener, "Bu tabloyu bizzat sayın Erdoğan istedi ve bizzat tasarladı. 'Ensar' diye diye ülkeyi yol geçen hanına döndürdü" dedi

BAY KRİZ''İN KÖLE DÜZENİ

İktidarın doktor, mühendis ve akademisyenlerimizi bilinçli bir şekilde yurt dışına gitmeye zorlandığını belirten Akşener, "Nitelikli insan kaynağımız ülkemizi terk ederken, vasıfsız bir iş gücü ülkemize akın edip Bay Kriz''in kurduğu kölelik sistemine dahil oluyor" diye konuştu.

ÇARPIK STRATEJİYE SON

İYİ Parti lideri tespitlerini şöyle sürdürdü: "Burada asıl eleştirilmesi gereken; AKP iktidarının göç politikası ve Türkiye''yi yarı sömürge hâline getirmeyi amaçladığı, çarpık stratejisidir. Bu strateji rafa kalkmadan ve uygulanan göç politikası değiştirilmeden sonuç alamayız."

DEMOGRAFİ ÇOK ÖNEMLİ

"Etrafımızdaki siyasi gelişmelere baktığımızda, demografinin, nasıl bir siyasi enstrüman olarak kullanıldığını çok net görebiliriz" diyen Akşener, "Mesela, Kırım sürgünü olmasaydı ve Kırım''ın demografisi değiştirilmeseydi, Rusya bu bölgeyi ilhak edebilir miydi?" diye sordu

BASKI DEĞİL İŞİNİZİ YAPIN

Hatay''daki Suriyeli göçmen sorununu gündeme getiren Belediye Başkanı Lütfü Savaş hakkında soruşturma açılmasına da tepki gösteren Akşener şunları söyledi: "İktidardakilere sesleniyorum; Bu konular, siyasi rant devşirilecek konular değildir. Lütfü Başkan, görevinin getirdiği sorumlulukla, sizi işinizi yapmaya çağırdı. Bu kadar basit. Soruşturmalarla, baskıyla, iftirayla, Millet İttifakı olarak, gerçekleri söylememize engel olabileceğinizi sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz."

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler