Acun’dan büyük ödül sürprizi. Survivor’da bomba eleme

Acun’dan büyük ödül sürprizi. Survivor’da bomba eleme
Survivor 2021'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, finale sayılı günler kala üzücü bir veda yaşandı.

Survivor’da bomba eleme

Survivor 2021''in bitmesine artık sayılı günler kaldı. Herkesin merakla beklediği eleme ise dün akşam gerçekleşti. Steven, Ayşe ve Aleyna arasından adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor 2021''de uzun bir sezonun ardından rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Steven oldu.

Steven, konseyde yaptığı açıklamada, "Çok değişik hissediyorum şu anda. Bir önceki konseyde ruhum Survivor oldu demiştim. Tabii ki de bazen istediğimiz şeyi elde edemiyoruz. İnanamıyorum Survivor''ın benim için bitmiş olduğuna." ifadelerini kullandı

Acun Ilıcalı ise Steven''ın adaya veda etmesi üzerine, "Hedefine ulaşamadım dedin ama belki de hedefine ulaştın geçtin bile. Onun dışında Türkiye''ye dışarıdan gelmiş olup bizden biri gibi hissettiğimiz yarışmacılar arasında gelmiş geçmiş en yüksek oyu alan yarışmacı oldun. Ben seni çok sevdim" yorumunda bulundu.

Öte yandan takım arkadaşları veda anında gözyaşlarını tutamadı.

ACUN ILICALI''DAN BÜYÜK ÖDÜL SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı eleme anından önce yarışmacılara yeni eleme sistemi ve ödül oyunları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, çarşamba günü Survivor''da araba ödülü ve Yunan yarışmacılarla Bahamalar tatil ödülü oyununun oynanacağını duyurdu.

Ünlü yapımcı, eleme sisteminin hızlanacağını bildirerek artık çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri dokunulmazlık oyunu oynanacağını elemelerin ise pazar günleri yapılacağını ifade etti.

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Öte yandan, Survivor 2021’de iletişim oyunu heyecanı da yaşandı. Eleme konseyinden önce oynanan iletişim oyunu yine nefes kesen anlara sahne oldu.

Survivor''ın en duygusal oyunlarından olan iletişim ödülünü kazanmak için kırmızı ve mavi takım yarışmacıları adeta kıran kırana yarış verdi.

Oyunun ilk yarısında skorda denge sağlanırken kırmızı takımda İsmail''in rahatsızlanıp çıkması sonrasında mavi takım üstünlüğü ele geçirdi.

Üst üste aldığı sayılar ile Kırmızı takım ile farkı açan Mavi takım, 10-4 skorla iletişim oyununu kazandı. Böylece bu hafta Survivor iletişim ödülünü alan mavi takım Instagram''dan canlı yayın yapma şansını elde etti.

İlgili Haberler