İmamoğlu Bakan Karaismailoğlu'na sert sözlerle yüklendi: Ulaştırma Bakanı zavallı bir arkadaştır. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu var, önce önünü ilikleyeceksin

İmamoğlu Bakan Karaismailoğlu'na sert sözlerle yüklendi: Ulaştırma Bakanı zavallı bir arkadaştır. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu var, önce önünü ilikleyeceksin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV’de yayınlanan Sadece Soruyorum programında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “Atatürk Havalimanı hikâyesi kapandı, gitti” sözlerine karşılık verdi. İmamoğlu, “Ulaştırma Bakanı zavallı bir arkadaştır.” dedi.

İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “Atatürk Havalimanı hikâyesi kapandı, gitti” sözlerine karşılık verdi.

Bakan Karaismailoğlu’na sert sözlerle yüklenen İmamoğlu, “Ulaştırma Bakanı zavallı bir arkadaştır. Hayatında bekçi kulübesi dikmemiş bir arkadaş ''Atatütk Havalimanı konusu kapandı'' diyor. Sanki orası kendisine miras kaldı. Onun aklı ermez o işlere. Sen Atatürk Havalimanı''na bir şey yapacaksan önce millete bir sor. Sen önce yapılmamış bir ihalenin parasını nasıl ödettiğinin hesabını ver” diye konuştu.

“İSTANBUL''DA EKREM İMAMOĞLU VAR, ÖNCE ÖNÜNÜ İLİKLEYECEKSİN”

İmamoğlu, şöyle devam etti: “İstanbul''da Ekrem İmamoğlu var, önce önünü ilikleyeceksin, onu 16 milyon seçti. Sen kimsin ''hizmette yarışalım'' diyorsun! Senin imzanla durdurulmuş metroları bitiren bir belediye var. Sen hayatında bekçi kulübesi dikmemişsin geçiyorsun gerile gerile laflar ediyorsun.”

NE OLMUŞTU?

İstanbul Havalimanı''nda görev yapan muhabirlerle iftarda bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir gazetecinin “Muhalefetten bazı kesimler iktidara gelirsek Atatürk Havalimanı''nı yeniden açacağız söylemini gerçekçi buluyor musunuz?” sorusuna, “Ben de ironiyle cevap vereyim. Onlar da uçakları İETT otobüsü gibi zannediyorlar herhalde, arkadan itince gidiyor zannediyorlar. Atatürk Havalimanı''ndaki sıkıntıları biliyorduk zaten. Atatürk Havalimanı hikâyesi kapandı, gitti. Oranın şimdi kuzey-güney pistine ''Millet Bahçesi'' olarak işe başlanıyor” şeklinde yanıt verdi.

 

 

İlgili Haberler