İnce'den Erdoğan'a sert tepki

İnce'den Erdoğan'a sert tepki
İl Başkanları toplantısında konuşan ve CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Muharrem İnce'den çok sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İl Başkanları toplantısında "CHP, bölücü terör örgütünün güdümündeki partiyi barajın üstüne taşımak için kendisine oy verenlerin bir kısmını oraya yönlendirildi" diyerek CHP'li seçmene 'hesap sorma' çağrısında bulunmuştu.

Erdoğan'ın bu açıklamalarına Muharrem İnce Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

"Elinde bilgi/belge varsa açıkla" diyen İnce, "Sayın Erdoğan; CHP ve terör örgütleri arasında utanmadan bağlantı kuruyorsun. Devleti sen yönetiyorsun, istihbarat, güvenlik, devletin tüm kurumları senin elinde. Elinde bilgi/belge varsa çık açıkla. Yoksa tarihin en büyük yalancısı ve iftiracısı olursun" ifadelerini kullandı.

"CHP'Yİ SORGULAMAK YERİNE..."

Öte yandan Erdoğan'a bir tepki de CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'den geldi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan'a, CHP yerine Adalet Bakanlığı ve YSK'yı sorgulaması gerektiğini çağrısında bulunan Adıgüzel'in açıklamaları şöyle:

"Tayyip Erdoğan seçilen kişileri terör örgütü üyesi ilan edip CHP’yi sorgulamak yerine, kendi iddiasına göre terör örgütü üyesi olan bu kişilerin aday olmasına izin veren Adalet Bakanlığı ve YSK’yı sorgulamalıdır. Milletvekili olabilmek için bu iki kurumun onayı gerekmektedir."

İlgili Haberler