İnci Taneleri 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?

İnci Taneleri 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?
Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri’nde başrolleri Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç paylaşıyor. İnci Taneleri dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, İnci Taneleri 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?

Senaristliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı İnci Taneleri sosyal medyada çok konuşuluyor. İnci Taneleri’nin yeni bölüm fragmanı dizi severlerle buluştu. Peki, İnci Taneleri 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri ilk bölüm ne zaman?

İNCİ TANELERİ 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç’ın kadrosunda yer aldığı İnci Taneleri dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

İnci Taneleri 4. bölümü 15 Şubat Perşembe Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

maxresdefault-21.jpg

İNCİ TANELERİ KONUSU NEDİR?

İnci Taneleri dizisi, ailenin parçalanmasını ve tekrar bir araya gelme çabasını izleyicilere aktarıyor. Azem'in geçmişte yaşadığı zorluklar, cezaevinde geçirdiği yıllar ve çocuklarıyla geçen zamanın izleri, aile bağlarının karmaşıklığını vurguluyor. Hikaye, hayatın karmaşıklığına rağmen aile bağlarının ne kadar güçlü olabileceği konusunda derin bir perspektif sunuyor.

inci-taneleri-4-bolum-fragmani-inci-taneleri-16833747-6011-m.jpg

İlgili Haberler