İnsanlık sınıfta kaldı! Ormandaki korkunç manzara yürekleri parçaladı

İnsanlık sınıfta kaldı! Ormandaki korkunç manzara yürekleri parçaladı
Çanakkale’de bir sokak köpeğine yapılan insanlık dışı muamele yürekleri parçaladı. Başı dışarıda kalacak şekilde çuvala konularak ormanlık alana bırakılan köpek, sesini duyan vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

DHA'nın haberine göre, geçen pazar günü Yenice ilçesine bağlı Pazarköy yakınlarındaki Aykırıkıran Tepesi mevkisinde yürüyen 2 kişi, ağaçlar arasında köpek sesi duydu. Sesin geldiği bölgeye giden 2 kişi, bir köpeğin çuvalın içerisine konarak bağlandığını gördü.

yenicag-kopek-9.jpg

Köpeği saldırdığı için kurtaramayan 2 kişi, durumu Pazarköy Jandarma Karakolu’na haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, köpeği kurtararak karakol bahçesine götürdü. Karakolda beslenen köpeğe, veteriner hekim tarafından kuduz aşısı da yapıldı. 

yenicag-kopek-2.jpg

KRİMİNAL İNCELEME YAPILACAK

Aynı köyde, geçen pazartesi de bir sokak köpeği av tüfeğiyle vurulmuştu. Köpeğin sakat kaldığı olayla ilgili soruşturmada ise savcılık, İstanbul'da tedavisi süren köpeğin vücudundan çıkan saçmaların kriminal incelemeye gönderilmesine karar verdi. Köydeki köpeklere yönelik 2 saldırıyı yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için soruşturma sürüyor.

yenicag-kopek-3.jpg

yenicag-kopek-5.jpgyenicag-kopek-5.jpg

yenicag-kopek-7.jpg