Instagram'a o özellik geri döndü. Uzun zamandır bekleniyordu

Instagram'a o özellik geri döndü. Uzun zamandır bekleniyordu
Instagram'da eskiden var olan kronolojik sıralama algoritması yeniden gelecek. Takip Edilenler bölümünde kronolojik sıralama ile tüm hesaplar bulunurken Favoriler kısmında ise kullanıcının seçtiği özel olarak hesaplar yer alacak.

ShiftDelete''de yer alan habere göre; İnstagram CEO’su Adam Mosseri, bugün açıklama yaptı. İnstagram algoritmasının değiştiğini ve kronolojik sıralama özelliğinin geri geldiğini duyurdu. Bu özellik kullanıcılar tarafından uzun süredir bekleniyordu. Çünkü son algoritma çoğu kullanıcıyı memnun etmemişti. Mosseri, yeni güncellemede, birkaç değişiklik olduğunu da ekledi.

Seçenekler, sol üst köşede Takip Edilenler ve Favoriler olarak ayrılacak. İnstagram''daki Takip Edilenler bölümünde kronolojik sıralama ile tüm hesaplar bulunurken Favoriler kısmında ise kullanıcının seçtiği özel olarak hesaplar yer alacak.

İnstagram Favoriler kısmında, kullanıcının seçtiği 50 hesap yer alacak. Favori hesaplar, yine ana sayfa bölümünde de yıldız simgesiyle görünecek. Bu sayede kullanıcılar, yakın çevresindeki hesapların paylaşımlarını kaçırmayacak. Özellikler, uygulamayı güncelledikten sonra kullanıma açılacak.

 

İlgili Haberler