“İnternetçi arkadaş” diyen AKP’li Göksu, İYİ Partili Taylan Yıldız “stanford'dan da doktoram var” deyince neye uğradığını şaşırdı

“İnternetçi arkadaş” diyen AKP’li Göksu, İYİ Partili Taylan Yıldız “stanford'dan da doktoram var” deyince neye uğradığını şaşırdı
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İYİ Partili Taylan Yıldız ile AKP’li Belediye Başkanı Tevfik Göksu arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu. Yıldız, Göksu’ya hem Meclis’te hem de Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

İBB Meclisi'nde, 'metrolara internet gelmesi' talebiyle konuşan Dr. Yıldız'a, AKP'li Göksu, "İYİ Parti'de konuşan internetçi arkadaşımız galiba sanal dünyada çok fazla geziyor. İstanbul Valimizin konuyla ilgili herhangi bir müdahalesi, herhangi bir engellemesi, herhangi bir yasağı söz konusu değildir." şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine tekrar söz alan Yıldız, Göksu'nun kendisine 'internetçi arkadaş' diyerek hitap etmesine tepki göstererek, kendini tanıttı.

"Bu arada ben internetçi arkadaş değili, ismim Taylan Yıldız, Stanford'dan da doktoram var, onun için herkes bir kendine gelsin." diyen Yıldız, Göksu'nun konuyu yanlış bildiğini belirterek "Bu 10 ay önce valiliğe ve valilikten dolayı il emniyet müdürlüğüne gönderilmiş bir talep var, onların onayı gerekiyor. Galiba Tevfik Bey konuya hakim değil, kendisine tekrar arz ederim. Kendisi yanlış biliyor." şeklinde konuştu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla bir kez daha tepki gösteren Taylan Yıldız, "Bana 'İnternetçi arkadaş' diyerek gençlerimizin internet talebini aklınca aşağılamaya çalışıyor. Gençler, bu siyasetçiler sizin dünyanızı zerre kadar anlamıyor. Ama ben sonuna kadar sizin internetçi abiniz olmaya ve haklarınız için savaşmaya devam edeceğim." açıklamasında bulundu.