Interpol tarafından aranıyordu futbol sahasında ortaya çıktı

Interpol tarafından aranıyordu futbol sahasında ortaya çıktı
Interpol tarafından aranan Surinam Devlet Başkan Yardımcısı Ronnie Brunswijk, CONCACAF Şampiyonlar Ligi’nde kaptan olarak sahaya çıkıp soyunma odasında para dağıttı.

Surinam Devlet Başkan Yardımcısı Ronnie Brunswijk 1999 yılında uyuşturucu kaçakçılığı yüzünden Hollanda’da 8, ertesi yıl da Fransa’da 10 yıllık hapis cezaları alsa da Surinam suçluları iade anlaşması yapmadığı için bundan kurtuldu. Brunswijk, Interpol tarafından uyuşturucu kaçakçılığı suçlarından aranıyor.

54 DAKİKA SAHADA KALDI

TV100''de yer alan bilgilere göre, CONCACAF Şampiyonlar Ligi’nde kaptan olarak sahaya çıktı. Aynı takımda forvet olarak oynayan oğlu Damian ile birlikte mücadele veren Brunswijk maça ilk 11’de başladı ve 54 dakika sahada kaldı.

PARA DAĞITTI

Brunswijk’in sahibi olduğu Inter Moengotapoe, Olimpia karşısında sahadan 6-0 yenik ayrıldı. Maçın ardından sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise maçı farklı bir noktaya taşıdı. 6-0 kaybedilen maçın ardından CD Olimpia soyunma odasına giren Ronnie Brunswijk rakip takım oyuncularına nakit para dağıttı. Kameralara yansıyan o görüntülerin ardından Ronnie Brunswijk’in soyunma odasında Olimpia forması ile ayrıldığı görülüyor.

KENDİSİ KULÜBÜN BAŞKANI

Inter Moengotapoe’nin teknik direktörü Jozef Joekoe’ye maçtan sonra verdiği röportaj esnasında, ”60 yaşındaki adamı neden oynattınız?” sorusu soruldu. Joekoe ise cevap olarak; “Kendisi kulübün sahibi ve başkanı, 15-20 dakika oynamak istedi ben de kendisini oynattım” ifadelerini kullandı.