iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın kamera özellikleri sızdırıldı

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın kamera özellikleri sızdırıldı
Analistler iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın sahip olacağı kamera özelliklerini paylaştı. Ortaya çıkan iddialara göre kameralar iPhone14'ten çok farklı olacak.

Sızıntılara göre elde edilen bir araştırma notunda teknoloji analisti Jeff Pu, 48 megapiksel lensin gelişmiş görüntü kalitesi için daha fazla ışık yakalayabilen yeni bir "three-stacked" kullanılacağını ifade ederken son tedarik zinciri kontrollerine dayanarak entegre edilen sensörün muhtemelen iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ların üretiminin gecikmesine neden olabileceğine dikkat çekti.

Apple, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'te 48 megapiksel kamera lensini tanıttı. Ancak bu lens kullanıcıların daha fazla düzenleme esnekliği için görüntü dosyasında daha fazla ayrıntıyı koruyan, 48 megapiksel ProRAW fotoğraflar çekmesini sağlamaktadır.

DAHA ÖNCEDEN SIZAN BİLGİLER

Pu, iPhone 15 Pro modellerinin "tasarım sorunları" nedeniyle artık fiziksel düğmelerine sahip olmayacağını bildiren ilk kişi olarak kayıtlara geçmişti.

iPhone 15 Pro modellerinin titanyum çerçeve, yükseltilmiş A17 Bionic çip, artırılmış 8 GB RAM gibi öne çıkan özelliklere sahip olması bekleniyor.

f.png

İlgili Haberler