Hasan Can Kaya "İrem'i görüntülü arayayım soyunur" dedi. İrem Derici'den cevap gecikmedi

Hasan Can Kaya "İrem'i görüntülü arayayım soyunur" dedi. İrem Derici'den cevap gecikmedi
Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programında bir seyirciye "Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersin?" sorusu soruldu. Seyirci İrem Derici cevabını verince Kaya "İrem'i görüntülü arayayım belki soyunur" dedi. Bu sözlerin ardından İrem Derici'den yanıt gecikmedi.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya''nın Konuşanlar programının son bölümüne İrem Derici diyaloğu damga vurdu. 


Exxen''de yayınlanan Konuşanlar programında ilginç bir İrem Derici diyaloğu geçti. Seyircileriyle sohbet eden Kaya, "Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersiniz?" sorusunu yöneltti.

Bir erkek seyirci ise soruya "İrem Derici" yanıtını verdi. Aldığı cevap karşısında yorumsuz kalamayan Kaya ise "İrem''i görüntülü arayayım belki soyunur" diyerek seyirciye tiye aldı.

Hasan Can Kaya ve seyircisinin videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Programdaki diyaloğu izleyen Derici ise Twitter hesabından ünlü komedyen Hasan Can Kaya''ya yanıt verdi.

İrem Derici, esprili bir şekilde, "Ara dene karşim" dedi.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.
 


 

İlgili Haberler