İşbirlikçi Kadirov'un saha komutanı: Putin dur demez ise Berlin’e kadar ilerleyeceğiz

İşbirlikçi Kadirov'un saha komutanı: Putin dur demez ise Berlin’e kadar ilerleyeceğiz
İşbirlikçi Çeçen lider ve Putin'in sağ kolu Ramazan Kadirov'un, Ukrayna'daki saha komutanının yaptığı açıklamaya göre "Putin dur demez ise Berlin’e kadar ilerleyeceğiz" dediği belirtildi.

İşbirlikçi Kadirov''un sağ kolu Ukrayna''daki saha komutanından dikkat çeken bir açıklama geldi.

İşbirlikçi Kadirov''un sağ kolu, Avrupa''yı ele geçirmek istiyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin''e yakınlığıyla öne çıkan aynı zamanda Ukrayna''yı işgal eden Rus ordularına destek veren Çeçen lider Ramazan Kadirov''un sağ kolu, Avrupa''yı ele geçirmek istiyor. Ukrayna''da Çeçen birliklerini yöneten komutan, "Putin dur demez ise Berlin''e kadar ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kırım Türkü gazeteci Gülsüm Khalilova anbean gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Khalilova, "Kadırov''un Ukrayna''daki saha komutanı: Putin dur demez ise Berlin’e kadar ilerleyeceğiz." dedi.

Rusya''nın, Ukrayna''ya karşı açtığı savaş tüm şiddetiyle devam ediyor.

Rusya''nın saldırıları 4 ayı aşkın süredir devam ederken Ukrayna''da binden fazla okul, yüzlerce hastane ve binlerce kilometrelik yol kullanılamaz hale geldi. 14 milyon kişinin yerinden edildi.

Dünyanın gözü kulağı 24 Şubat''tan beri Ukrayna''dan gelen sıcak haberlerde...

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken, Kırım Türkü gazeteci Gülsüm Khalilova son gelişmeleri aktarmaya devam ediyor.

Khalilova sosyal medya hesabından yeni bir gelişmeyi paylaştı. Khalilova, Kadırov''un Ukrayna''daki saha komutanının Putin dur demez ise Berlin’e kadar ilerleyeceğiz dediğini belirtti. 

"PUTİN DUR DEMEZ İSE BERLİN’E KADAR İLERLEYECEĞİZ"

Khalilova''nın paylaşımı şöyle:

"Kadırov''un #Ukrayna''daki saha komutanı: Putin dur demez ise Berlin’e kadar ilerleyeceğiz" 

 

İlgili Haberler