IŞİD Türkmen köyüne saldırdı

IŞİD Türkmen köyüne saldırdı
Terör örgütü IŞİD, Irak'ın Selahattin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinin 8 km güneyinde yer alan Türkmen Şah Siven köyüne gece yarısından sonra bomba yüklü araçla saldırdı.

Türkiye'nin Fırat Kalkan operasyonu çerçevesinde Suriye'de IŞİD'le mücadeleye devam ederken kanlı terör örgütünün bir diğer etkin olduğu ülke olan Irak'taki saldırıları da devam ediyor. Terör örgütü IŞİD bu kez Türkmen köyünü hedef aldı. Irak'ın Selahattin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinin 8 km güneyinde yer alan Türkmen Şah Siven köyüne dün gece  düzenlenen bombalı saldırıda 6 Türkmen hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRI

Terör örgütü IŞİD, Irak'ın Selahattin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinin 8 km güneyinde yer alan Türkmen Şah Siven köyüne gece yarısından sonra bomba yüklü araçla saldırdı. Türkmen köyünde saldırı sonucu 3'ü aynı aileden olmak üzere 6 sivil Türkmen hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

BAĞDAT VE SELAHATTİN'E DE SALDIRMIŞLARDI

IŞİD, Selahattin ve Bağdat'ta kanlı eylemler gerçkleştirdi. IŞİD'in kanlı terör saldırılarında 23 kişi hayatını kaybederken 70 kişi yaralandı. Selahattin ilinde düzenlenen saldırıda 20 polis memuru öldü. Saldırıda 40 polis de yaralandı.