İsmail Ok: "Esnafımız siftah yapmadan dükkan kapatıyor"

İsmail Ok: "Esnafımız siftah yapmadan dükkan kapatıyor"
Yerel seçimlerde İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir adayı İsmail Ok, "Esnafımız siftah yapmadan dükkan kapatıyor" ifadelerini kullandı.

YENİÇAĞ/İSTANBUL

İyi Parti ve Chp’nin Balıkesir Belediye Başkan Adayı İsmail OK, Millet İttifakı aday tanıtım toplantısında Balıkesir’de Millet İttifakının tam olarak vücut bulduğunu ve Türkiye’de en çok oyu almak istediklerini söyledi. 2009-2014 yılları arası Belediye Başkanlığına atıfta bulunan OK ‘’Reklam Arası Bitti’’ dedi.

07f72cda-0e6d-4d69-afd7-27b13f37c34c.jpg

Programda ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Serkan Sarı; Millet İttifakının ateşini yıllar önce kuva-yı milliye ateşinin yakıldığı Ali Hikmet Paşa meydanın dan yeniden yakıldığına belirten 31 Mart seçimlerine kadar bir dakika durmadan çalışacaklarını söyledi.

Sarı “Bugün bu meydanda Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi Kuvay-i Milliye ruhunu, Kuvay-i Milliye ateşini el ele, omuz omuza yakmaya geldik. Bizler Millet İttifakını şehrimizin her köşesinde iktidar yapmak için bu yola çıktık. Birbirimize inandık, birbirimize güvendik, birbirimize sarıldık artı bugün bu mücadeleyi iktidar yapma zamanı. Önümüzde 2 ay süremiz var. Bu 2 ay içerisinde şehrin her bir köşesinde bizleri göreceksiniz. Ülkemizin geldiği noktada kaygı, hüzün duyan çiftçimiz, emekçimiz, işçimiz hep birlikte dur diyecektir. Ülkemizin değerlerini yok etmeye çalışanlara karşı ülkesini seven bayrağını seven vatandaşlarımızın bir arada olarak destek vermesi gerekiyor. Eminim ki bundan sonra sokaklara sığmayacağız. Sizlerin desteği ile Büyükşehir’de İsmail Ok, Karesi’de Levent Tellioğlu ve Altıeylül’de Esin Balıbek’i o koltuğa oturtacağız. Bugünden itibaren bir dakika olsun durmadan dinlenmeden çalışıp bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.

0ffa7cbe-4b62-4d17-9e1f-b1c1bb736f6a.jpg

“REKLAM ARASI BİTTİ’’

Millet İttifakının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok ise 31 Mart sonrası ötekileştirmeden, ayrıştırmadan Balıkesir’i yöneteceklerini hususunda söz verdi. Ok, “Şuandan itibaren düne bakmıyoruz. Artık biz var. Millet İttifakı var. Balıkesir için millet için Millet İttifakının adayları var. Şuanda olduğu gibi el ele omuz omuza 31 Mart’a kadar ayrım yapmadan çalışacağız. 31 Mart’ta yetkiyi aldığımızda esas sorunlar o zaman başlıyor. Sorunları biliyor, çözüm yollarını biliyoruz. Esnafımız siftah yapamadan dükkan kapatıyor. Köylümüz, çiftçimiz bitmiş durumda. Gençlerimiz işsiz. Üniversitemizin kampusüne ulaşım sorunu. Kısacası Balıkesir 5 yıl kaybetti bir daha aynı hataya düşmedi. Çünkü yetki verdikleri baskı ve tehditlere boyun eğerek ağlayarak kaçtı. Biz 2009-2014 arasında nasıl engellemeye rağmen, milleten aldığımız emaneti namus bilerek leke getirmediysek ve Balıkesir halkına hizmet ettiysek 31 Mart’ta da kaldığımız yerden devam edeceğiz reklam arası bitti.

159b18ac-a782-4387-8d41-34c070f4142f.jpg

Adaletli ve güler yüzle herkesi kucaklayacağız. 31 Mart’ın işaretlerini Millet İttifakının adaylarının bayrağı burca dikeceğini bugün burada görüyorum. Herkeste o kararlılık ve şevk var. Kendimden daha çok ilçe adayları burada bulunan Esin hanım ve Levent Bey için daha çok oy isteyeceğim. Böyle olmazsa tarih bizi affetmez. Artık biz diyerek çalışmalarımızı sürdürerek 31 Mart’ta zafere ulaşacağız” dedi. Konuşmaların ardından Milet İttifakı adayları yanlarındaki CHP ve İYİ Partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yaptılar.