İsrailli hahamdan kan donduran sözler: Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor

İsrailli hahamdan kan donduran sözler: Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor
İsrail’in Gazze’deki saldırılarında sivil kayıplarla ilgili uluslararası kamuoyunda ve devletler düzeyinde tartışmalar sürerken, İsrail Haham Yaron Reuven çocuk ölümleri ile ilgili skandal sözler kullandı.

İsrail günlerdir Gazze'yi bombalıyor. Bombardımanlar esnasında kadın ve çocuk siviller en büyük zararı görenler oluyor. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken İsrailli bir haham, ürpertici açıklamalarda bulundu.

“ÖLDÜRMEZSEK O ÇOCUK BABASINDAN KÖTÜ OLACAK”

İsrailli Haham Yaron Reuven, tanırının İsraillilere çocukları öldürmelerini emrettiğini söyleyerek merhamet etmemeleri gerektiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2023-10-23-195628-gcpn-cover-png.jpg

İsrailli Haham kan donduran sözlerine şöyle devam etti:

“Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok. Bir çocuğa bile merhamet edemezsiniz. Merhamet ederseniz o çocuğun büyüdüğü zaman öldüreceği kurbana karşı gaddarlık etmiş olursunuz. Çünkü o çocuğunun büyüyeceği ideoloji babasının ideolojisinden daha kötüdür. Tevrat’ın 25'inci bölümünün 19'uncu ayetinde, erkeklerin kadınların ve çocukların yaşama hakkı yoktur der. Tanrı çocukların da öldürülmesini emrediyor.”

İlgili Haberler