İşsiz ve çaresiz insanlar sosyal medyadan yalvarıyor artık

İşsiz ve çaresiz insanlar sosyal medyadan yalvarıyor artık
İş bulmak için çaldıkları tüm kapılar suratlarına kapanan insanlar, son çare olarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak çıkış yolu arıyor. Alcay adlı kullanıcı "Pandemiden sonra işsiz kaldım. Olacakları kestirseydim ne evlenir, ne çocuk yapardım. Yardımınıza ihtiyacım var" paylaşımını yaptı.

Görmeyen gözler duymayan kulaklar duysun artık

Türkiye''nin en büyük sorunlarının başında gelen işsizlik, insanları çaresiz bırakıyor. Parasız kaldıklarından dolayı kira ve faturaları ödeyememekten yanınan bu insanlar, kendilerine sahip çıkılmasını istiyor.

Alcay adlı sosyal medya kullanıcısı "Ben bir babayım 2 tane çocuğum var. Evlendiğimde düzenim ve işim vardı Pandemiden sonra işsiz kaldım. Çocuklarıma hak ettikleri yaşamı vermediğim için kendimden utanır oldum. Artık ne yapacağımı şaşırdım Allah rızası için iş bulana kadar yardımlarınıza ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.

Alcay "Lütfen kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum .İnanın olacakları kestirseydim değil çocuk yapmak asla evlenip bu insanları kendi hayatımla pişman etmezdim. İnsan ne olacağını bilmiyor. İsteyen olursa çocuklarımı görüntülü arayıp görebilir" şeklinde duygularını dile getirdi.

Dert küpü olan Alcay yazısını "Ben bir babayım ve 1 yıla yakındır çocuklarıma para verip alın markete gidin demedim,Kıyafet alamadım içim kan ağlıyor lütfen derdime ortak ettiğim için kusura bakmayın. Çocuklarıma 1 tane çikolata bile alsanız sizin duacınız oluruz eşimle. Allah kabul etsin" şeklinde tamamladı.

İlgili Haberler