İstanbul Kağıthane'de silahlar konuştu! 1 ölü

İstanbul Kağıthane'de silahlar konuştu! 1 ölü
Kağıthane'de meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise yaralandı.

Nurtepe Mahallesi Sokullu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde kavga eden iki grup, vatandaşlar tarafından ayrıldı. Gece saatlerinde ise kırmızı bir otomobille olay yerine gelen iki kişi Mücahit Kanat ve Ali Tiken'e kurşun yağdırdı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Saldırının ardından Mücahit Kanat ve Ali Tiken hemen hastaneye kaldırıldı. Mücahit Kanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

SALDIRGANLAR KIRMIZI BİR OTOMOBİLLE KAÇTI

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde kırmızı bir otomobille olay yerine gelen saldırganlardan birinin silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Saldırganlar geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.

PARK HALİNDEKİ ARACA DA İSABET ALDI

Saldırının gerçekleştiği binanın önünde bulunan hafif ticari araca çok sayıda mermi isabet ederken lastiğinin de patladığı görüldü. Olay yerine yaklaşık 50 metre mesafede bulunan minibüsünde camına mermi isabet etti. 

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE 

Olay yerine çok sayıda boş kovan bulunurken, polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren saldırganların yakalanması için çalışmalarına devam  ediyor. 

kagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto1.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto2.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto3.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto4.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto5.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto6.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto9.jpgkagithanede-silahli-saldiri-1-olu-1-yarali-3167-dhaphoto10.jpg

DHA