İstanbul'da alevli gece! Gecekonduda başladı! Diğer binalara sıçradı

İstanbul'da alevli gece! Gecekonduda başladı! Diğer binalara sıçradı
İstanbul Şişli'de bir gecekonduda çıkan yangın büyüdü. Çevredeki 4 binanın çatısına sıçradı. Alev alev yanan çatılara itfaiye ekipleri müdahale ederken söndürme çalışmalarına vatandaşlar da yardım etti. 

Yükselen alevler önce yandaki binanın dış cephesine ardından 4 binanın çatısına sıçradı.

PANİKLE SOKAĞA FIRLADILAR

Yangın nedeniyle mahalleliler panikle sokağa döküldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı.

Ekipler, bir süre soğutma çalışması yaptı. Bazı vatandaşlar itfaiye ekiplerine yardım etti. Kimisi dua ederken kimisi hortumla su sıkarak yangını söndürmeye çalıştı. Polis ve itfaiyenin yangına ilişkin incelemesi sürüyor.

sislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto1.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto2.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto3.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto4.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto5.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto6.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto7.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto8.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto10.jpgsislide-gecekondu-yangini-alevler-4-binaya-sicradi-3431-dhaphoto11.jpg

DHA